NewSpeek

FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED

(Foto: Indvandrerbande poserer)

Del artiklen her:

Overalt i Vesteuropa har politiet alvorlige problemer med muslimske kriminelle. Mangel på konsekvenser giver indvandrerne blod på tanden, mener forsker.

Ligesom Danmark plages Tyskland af bander med mellemøstlig baggrund. Bandernes brutalitet, hurtige vækst og brug af våben gør det svært for både politiet og lovgivere at håndtere problemet. Den vestlige civiliserede måde at give forbrydere en chance for at vise vilje til forbedring, opfattes af mennesker fra islamiske kulturer som svaghed, der kan udnyttes, påstår forsker med libanesisk baggrund.

Ralph Ghadban er libanesisk-tysk forsker og førende ekspert i mellemøstlige klaner i Tyskland. Han fortæller, hvordan den traditionelle europæiske venlighed betragtes som svaghed, og at klanerne ser vores samfund som deres fjende.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

“De respekterer kun magt og vold. Folk der er humanistiske og civiliserede, betragter de som svage. For dem er det kun klanen, der betyder noget. De har deres egen lukkede verden og deres egen forståelse af etik. Alt udenfor klanen betragtes som fjendtligt territorium.”

Ghadban’s forslag til løsning på problemerne med indvandrerbander indeholder ingen snak om “dialog” og “respekt”. Den eneste måde at stoppe banderne på er ved at ødelægge dem, mener han.

Vestlige politikere, politi og domstole forstår ikke bandernes psykologi, og forsøger derfor med blødsødne tiltag og konsekvenser, som banderne ikke tager alvorligt. Banderne mister respekt for staten i en sådan grad, at de nu i stort antal er blevet en reel trussel for selve nationens struktur:

“Jeg har fulgt udviklingen gennem mange år. Klanerne føler sig nu så stærke, at de angriber selve statens og politiets autoritet. De har kun foragt over for retsvæsnet. Hovedårsagen er tydelig: Myndighederne giver ikke banderne reel modstand, hvilket opildner til yderligere aggression blandt de kriminelle.”

Den erfarne ekspert opfordrer til et stærkere politi, som slår hårdere ned på banderne:

“Staten er nødt til at ødelægge de kriminelle klaners strukturer. Vi skal have stærke og veltrænede politifolk, som kan opbygge den nødvendige respekt på gaden.”

Læs også: HER BEGÅS 92 PROCENT AF ALLE GROVE VOLDTÆGTER AF IKKE-EUROPÆERE

Ralph Ghadban mener, at dommere er påvirket af politisk korrekthed:

“Advokater og dommere skal uddannes yderligere. Retsvæsnet giver slappe straffe, fordi de har en misforstået tillid til det multikulturelle samfund og er bange for at blive stemplet som racister.”

Han fortæller samtidig, at klanerne har islamisk baggrund, og at deres religion retfærdiggør vold, røverier og voldtægter mod vantro.

 

Del artiklen her:
Exit mobile version