DET HOLLANDSKE BONDEOPRØR

DutchFarmers
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Hollands statsminister, løgnhalsen og Klaus Schwab-lærlingen Mark Rutte, har forhåbentlig fået en lidt større mundfuld, end selv han kan gnave sig igennem. Sin umoral tro vil han selvfølgelig hale en hvilken som helst løgnehistorie op af hatten, men mon dog ikke det modige parlamentsmedlem Gideon van Meijeren – i samarbejde med de hollandske landmænd på et eller andet tidspunkt får en møggreb under ham? 

Se den meget lærerige “body-language-analyse” af forløbet i det hollandske parlament. Læg i øvrigt mærke til kvinden i baggrunden, der til tider synes at have meget vanskeligt ved at trække vejret.

En kort video – Schwabs Lærlinge – viser et meget lille men repræsentativt udpluk af verdens statsledere og økonomiske sværvægtere, som alle har været i Schwab-lære.
Som med én mund og med overbevisning i stemmen udspyr de alle Great-Reset- og New-World-Order-fyndordet “Build Back Better”.
Den løgnagtige Mr. Mark Rutte er nummer seks i denne ikke-udtømmende række af samfundsstøtter. Et par kongelige lærlinge er der også fundet plads til. 

Hvis du skulle være i tvivl om hvorfor disse tusindvis af hollandske bønder er oprørte, kan jeg i forbifarten nævne, at det er fordi Mark Rutte er Schwab-udpeget til at gennemføre den hollandske del af “Great Reset”. Ifølge Schwabbens udsagn kan dette ”reset” i øvrigt først blive gennemført, efter ”de” har lagt verden i ruiner. 

Omfattende eksproprieringer 

Et naturligt led i denne velgennemtænkte plan er blandt andet omfattende eksproprieringer (læs: tyverier) af bøndernes landbrugsjord, som de – Schwab & Co. – selv vil sidde på. Alle vi andre skal jo, som du husker, ingenting eje og alligevel være overlykkelige.

Desuden passer disse ”eksproprieringer” som fod i hose med den samlede vestverdens planlagte sultekampagne, der den kommende vinter formentlig vil udrydde nogle hundrede millioner af disse nyttesløse ædedolke (useless eaters), som den folkekære krigsforbryder, Henry Kissinger, så poetisk har udtrykt sig.

Jeg er ikke klar over, hvorvidt vores egen statsminister er hjemmehørende i den store gruppe af Schwab-lærlinge. Noget kunne tyde på det, når vi kaster et hurtigt blik tilbage på mink-slagtningerne, covid-vanvids-foranstaltningerne og nu senest de danske militære instruktører, som sendes til England for at opfede ukrainsk kanonføde, og alle vores skattekroner (150 millioner?), som hun forærer de allerede stenrige ukrainske oligarker, så i det mindste de kan leve lykkeligt og alligevel eje en pæn slat. 

Billedet ovenfor viser hollandske bønder, som har opstillet deres traktorer på en hovedfærdselsåre et for mig ukendt sted i Holland.

Har du nogen sinde set noget, der tilnærmelsesvis ligner dette forbløffende syn?

Nej vel?

Og du vil heller aldrig få det at se, så længe Schwabben har sine veluddannede lærlinge – støttet og betalt af elitens medlærlinge – på stort set samtlige ledende poster i europæisk politik.

Hvordan han også har i fået magten over pressen, må guderne vide. Det er selvfølgelig en mulighed, at de bare er nogle bange røvhuller der kun tænker på, hvornår de kan købe el-bil nummer 2.

PS: Schwabs Lærlinge  findes desværre kun som Telegram-link. 

Del artiklen her: