DET GLADE VANVID

Jabhat-al-Nusrah
Del artiklen her:

FRIHEDSKRIGER: Har De hørt om Jacob el-Al, den danske statsborger fra Ishøj, der i 2013 rejste fra Danmark for at kæmpe for Islamisk Stat?

Ruth Bering i Nordjyske den 22. juni 2019

I 2014 poserede han på et billede fra Syrien med afhuggede hoveder, men nu er den slags ikke morsomt længere.

Han vil hjem til Danmark med sine fire børn og en kone, der venter tvillinger. Og som erhvervsmanden Asger Aamund skrev i Berlingske, vil det gavmilde Danmark sikkert sørge for, at IS-stormtropperne kan vende hjem til Danmark, hvor de vil leve lykkeligt til deres dages ende, på skatteydernes regning.

Men synd er det, for den stakkels kriger ifølge Weekendavisen (13.6.), der skriver, at en dansk ekspert mener, at “vi burde tænke på el-Ali lidt mere som en frihedskriger, end som en terrorist.” Ja, det skriver Weekendavisen! “Frihedskriger”- nu beder jeg Dem – hvis frihed?

Og tænke på ham, skal vi også ifølge Jyllands-Posten (28.7. 2017).

En ny EU-manual skal styrke håndteringen af fremmedkrigere tværs over Europa. ”Sæt hurtigt ind med psykologisk bistand. Overvej assistance til at finde uddannelse, arbejde eller bolig. Påbegynd om muligt resocialiseringen allerede inden en eventuel retssag og sørg for fyldestgørende religiøs støtte i fængsler.”

Hellige enfold! Og hvem betaler mon gildet? Eller er det 1. april?

Men nu er folketingsvalget overstået, og den radikale Morten Østergaard er stolt over sin store valgsejr, vundet ved hjælp af kulturberigerne i de mange danske ghettoer, som han inden valget besøgte på skift, herunder Gellerup. Her boede han nogle dage for at blive klogere på problemerne med integrationen… Ja, han ville vise folk derude, at der stadig var politikere, der så dem og hørte deres bekymringer. (Aarhus Lokalavis 19.2.2018). Og man må indrømme, at det er nogle kostbare bekymringer, man har derude.

2,5 milliarder skatteyderkroner for de samlede udgifter til overførselsindkomster i de 25 udsatte boligområder i 2016. (b.dk 2.1.2018)

Nå, der er også de otte milliarder i løbet af 14 år til offentlig forsørgelse alene i de københavnske ghettoer (eb.dk 2.1.2018).

Men som journalist Niels Lillelund siger (i Jyllands-Posten 13.6.): “For hvad vil det sige at støtte op om muslimer?: Ja, det er noget med tonen og tørklæderne, burkaerne og anti-Paludan, men først og fremmest om forsørgelse, det er conditio sine qua non i det glade ghettoliv, at man kan leve af andre folks penge.”

Så det gav altså pote og høstede stemmer til hr. Østergaard.

Sammen med Pernille Skipper (EL) poserer han glad på et foto med en vis imam Kasem Said Ahmad, der ved valget var særdeles aktiv med at skaffe stemmer til De Radikale og EL i ghettoområderne; de to partier som plejer indvandrernes interesser.

Jo, Morten Østergaard har arbejdet hårdt for sin position og har således vundet opbakning fra de islamistiske imamer, der har afgørende indflydelse på, hvad muslimer stemmer.

Til gengæld kan Radikale Venstre se frem til en stærkt voksende rolle som muslimernes foretrukne parti i Danmark. (24NYT)

Men, som Den Korte Avis skriver (17.6.), ser Kasem Ahmad og hans ligesindede Morten Østergaard og Pernille Skipper som nyttige idioter. Ligesom politisk korrekte kredse blev brugt som nyttige idioter, da islamisterne forsøgte at knække Danmark under Muhammed-krisen.

Det er vel nok gået op for de fleste, hvad der foregår. Men Inger Støjberg er oprørt, ja, det er ligefrem skræmmende, at muslimer søger at påvirke Danmark gennem indflydelse fra danske politikere. (BT 17.6.).

Oprørt! Nu beder jeg Dem. I har jo selv gennem årtier skovlet muslimer ind i massevis, givet dem statsborgerskab, stemmeret og betalt for dem.

Hvad havde I tænkt jer? At de ville integreres? Glem det!

Og nu sidder vi kønt i det med milliardudgifter, mens I piver og jamrer, og vort land er til grin.

Så ryd da op i de konventioner.

Men det kan I jo heller ikke finde ud af. Så der kommer nok endnu en ny løsning i morgen med mere symptombehandling til milliarder and all that jazz.

Som journalist Ulrik Høys onkel Hans sagde: Ned med alting og op med det glade vanvid!

Del artiklen her: