DET ER IKKE TIL AT FORSTÅ, AT VI BARE LADER DET SKE

OwnNothing
Del artiklen her:

Af Nina Froberg. 

Det er ikke til at forstå, at vi bare lader det ske – lige foran vores øjne og kun en lille gruppe verden over gør modstand. Flertallet sjosker videre lige ind i løvens gab. Alle oplyste mennesker må da vide, at kommunisme ikke fører til noget godt nogensinde.

Hvor mange har lyst til frivilligt at bo i Kina eller Nordkorea?

I Nordkorea og delvist i Kina er ytringsfriheden ikke til stede. Man kommer i fængsel for at mene det forkerte. Indtil videre kommer vi her i Vesten kun i Facebookfængsel, men det er stadig en undertrykkelse af ytringsfriheden.

I Kina har de kameraer med ansigtsgenkendelse på hvert eneste gadehjørne og alt, hvad borgerne foretager sig bliver registreret. Har de ytret sig forkert, træder det sociale kreditsystem ind og begrænser borgernes mulighed for at blive uddannet, rejse til udlandet eller købe dét, de har lyst til.

Alle borgere er under fuld kontrol 

Alle borgere er under fuld kontrol, og alt, de foretager sig, bliver kontrolleret. Vi kender det lidt fra 2. Verdenskrig, måske fra Matador-serien, hvor tyskerne stoppede folk vilkårligt for at checke deres identifikationspapirer.
Var de ikke i orden, blev man tilbageholdt.

I dag lader folk sig frivilligt registrere i et vaccinepas. De bærer det med sig på deres mobiltelefon og fremviser det uden overvejelser.

Er det virkelig så svært at se forskellen på, om man har et stykke papir på sig eller et elektronisk dokument på sin mobiltelefon?

Under kommunistisk styre ejer staten alt og borgerne intet.

Klaus Schwab siger – You will own nothing and be happy! Fortæl mig. Hvori ligger forskellen?  

***

  Klaus Schwab og Karl Marx

Vores kongehus er rodet ind i dette morads
Og de fleste gør ikke noget ved det. Vores kongehus er rodet ind i dette morads, hvor bl.a. kronprinsesse Mary er en af Young Global Leaders. Mange af verdens ledere er tilknyttet World Economic Forum. Angela Merkel var den første Young Global Leader. Trudeau og Macron er det. Verdens rigeste elite er det. De mødes i Davos en gang om året. Vores egne politikere smisker for dem – heriblandt Lars Løkke Rasmussen, og mange andre [Anders Fogh Rasmussen – sic!].

Ønsker danskerne et kommunistisk Danmark? Ønsker I kontrol og undertrykkelse? Tror I virkelig, at Danmark er enestående, og at vi kan bevare demokrati og ytringsfrihed uden at kæmpe for det?

Selv Trykkefrihedsselskabet har underkastet sig denne mangel på ytringsfrihed. I det selskab er det legalt at være modstander af islams undertrykkelse, så i den kamp kæmper man for ytringsfrihed.

Men drejer det sig om modstanden mod WEF, tvangsvaccinering, løgne om PCR-testen, en stigende overdødelighed hos de, der har taget 1., 2. og 3. stik, fysiske beviser på lange “blod”propper, som man fjerner fra afdøde – ofte unge mennesker, ja – så slutter ytringsfriheden. Så bliver man hånet eller ignoreret.

Kan man gradbøje ytringsfrihed? Jeg spørger bare!

*** 

[Xi Jinping’s Endgame for America

Xi’s speeches make clear that he is committed to spreading China’s model of communism around the world]

Del artiklen her: