DET ABNORME DANMARK

Dannebrog
Del artiklen her:

Af Peter Qvistgaard, direktør & journalist. 

Verden er ikke længere sort og hvid.
Det unormale er blevet til det normale, undskyld: abnorme. Minoriteten er nu majoriteten. Punktlighed er forvandlet til “Kom når du vil”. Middelmådighed er bedre end dygtighed. Den biologiske krop fås nu som samlesæt: “Byg selv videre”. Gud er sort. Adam og Eva var homoseksuelle – og Jesus var hybrid. Og folk, der ikke ligefrem klapper i hænderne, når et lille barn skal vokse op med far og far eller mor og mor bliver udskammet som homofobiske.

Primitive mennesker er blevet til kæledyr
Primitive mennesker er blevet til kæledyr hos de pæne, hvide humanister. En 29-årig afghansk flygtning kan nu rejse tilbage i tiden og blive 14 år, når han ankommer til Sverige. Mænd, der ikke vil give hånd til danske kvinder, hyldes af danske feminister. Mænd, der truer med at slå folk ihjel, hvis de tillader sig at tegne en ganske bestemt profet, hyldes af danske feminister og “mandlige” skvatrøve. Fremmede mænd, der ikke forstår dansk eller dansk kultur kan nemt blive borgmestre her i landet. Danske feminister eller “venligboere” har intet mod tidligere, voldelige mænd – altså hvis bare disse mænd udgiver en digtsamling eller en RAP-plade.

Kriminelle kan naturligvis sagtens blive ministre
Kriminelle eller voldelige mennesker kan naturligvis sagtens blive ministre i Danmark. Andre kan blive kirkeministre, selv om de hylder en kvindeundertrykkende, fremmed religion. Ja, de kan selvfølgelig tillige tage deres spædbørn med i Folketinget. For børn erstatter automatisk almindelig pli og opførsel. Hvis unge piger får kærestesorg, står samfundet klar med sorggrupper. Og kan de unge ikke komme op om morgenen, kører kommunen ud og vækker dem, så de i flextaxa kan komme i skole. Og laver de kriminalitet, belønnes de med udlandsrejser.

En ganske, almindelig og partiløs borger bliver kaldt for racist
Og jeg selv, der er en ganske, almindelig og partiløs borger, bliver kaldt for racist, højreekstremist og det, der er værre, blot fordi jeg kritiserer de kriminelle eller dybt religiøse tosser – eller naive danskere. For i vort nye, utopiske Multi-danmark er verden ikke længere sort og hvid. Den er faktisk mest sort grundet sin formørkelse af selv tidligere lyse, danske sind, der ellers var kendt for at oplyse en mørk verden.

***

PQ – en oplyst mand, der bl.a. bruger humoren til at gøre grin med alle de grinagtige danskere, der i ramme alvor hylder de mørke kræfter eller forsøger at ændre det naturskabte.

Del artiklen her: