DER ER INGEN VINDER AF KRIGEN I UKRAINE, MEN HVORFOR TØR INGEN SÆTTE SPØRGSMÅLSTEGN VED DEN OFFICIELLE FREMSTILLING?

LesArmes
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen. 

Nej, Ukraine er ikke ved at vinde krigen, og vi kan kun gætte på, hvordan dette her skal ende. Det mener Jean-Pierre Petit, tidligere forskningsdirektør i Center for Scientific Research, astrofysiker, og pioner på forskning i magnétohydrodynamik, en teknologi han konceptualiserede i 1970’erne.

https://ripostelaique.com/il-serait-temps-de-reconnaitre-lecrasante-superiorite-militaire-russe.html

På en video bragt den 27. marts d.å. i FranceSoir taler Jean-Pierre Petit om denne videnskabelige innovation, som ifølge ham er “genvundet og udviklet af russerne og nu udstyret med hypersoniske missiler”.

Hvorfor kommer ingen modsigelser til orde?
Men hvorfor kommer ingen modsigelser til orde for at sige stop for denne farlige konflikt og det kollektive økonomiske selvmord, som prisen på råvarer og de vanvittige sanktioner har ført til for Europa? Der er ingen vinder ved en atomkrig. Skulle man ikke begynde at tale offentligt om situationens alvor frem for at køre i samme rille om Ukraines snarlige sejr? Hvem har fordel i det? Svaret svæver ikke i luften.

Forståelsen af hypersonisk teknologi er åbenbart væsentlig for at forstå grunden til Ruslands militære førerskab. “Det er en teknologi, som man har ignoreret i 20 år” i Vesten, udtaler Jean-Pierre Petit. “Militæreksperterne på TV ved ikke engang, hvad det drejer sig om”, kommenterer FranceSoir efter briefingen. 

Jacques Guillemain, pensioneret fransk oberstløjtnant
Jacques Guillemain, pensioneret fransk oberstløjtnant, giver som militærmand sit syn på situationen, og mener, at Nato opfatter Putins langsomme tempo som et tegn på udmattelse af russiske styrker. Det er en farlig fejlvurdering, når man ved, at Rusland kun har brugt 20% af sine styrker, mens Ukraine er ved at bukke under med kolossale tab af menneskeliv. Stakkels ukrainere, som bliver kostet rundt og bare vil have lov til at leve deres liv. 

Guillemain

https://ripostelaique.com/il-serait-temps-de-reconnaitre-lecrasante-superiorite-militaire-russe.html

Hertil kommer, at Europa efterhånden er økonomisk udpumpet og på vej til at falde fra hinanden, hvilket mærkes overalt. (Detaljerne kan læses i mainstream-møllen). 

Derfor er det en nærmest grotesk farce at lade som om, at Ukraine kan vinde krigen og tage Krim og Donbass tilbage, udtaler Guillemain.

Som beskrevet i linket er det at besidde de hypersoniske våben i 2022 som at have monopol på atomvåben i 1945. Og da Rusland ifølge Guillemain har det største atomarsenal og missiler, som ikke kan spores og stoppes, er det svært at se, hvad der kunne få Putin til at vige tilbage. 

Det amerikanske missilskjold er ifølge Guillemain ineffektivt mod russiske missiler.

Det er altså ikke de amerikanske Himarer og Cæsarkanoner, som truer fjenden. Vestlige våben forlænger bare lidelserne på begge sider, men vil ikke ændre krigens udfald, siger han.

Vi må håbe, at fornuften vinder
Da amerikanerne stadig er på teststadiet, og det russiske forspring ifølge Jean-Pierre Petit er 5 til 10 år, skal denne vanvittige krig stoppe, inden den engelske premierminister in spe, Liz Truss, får magt som hun har agt og smider en atombombe over Rusland.

Lyt derfor til mennesker med faglig indsigt. Jeg har ikke, men det er farligt at lade andre sætte grænser for den viden, vi måtte ønske at skaffe os.  

Vi må håbe, at fornuften vinder, og at denne krig slutter i løbet af vinteren.

————————-

Kilde: 

https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/jean-pierre-petit

Del artiklen her: