DEN GLOBALISTISKE, FASCISTISKE SATAN-KULT ER ELITEKRIMINELLE

ChrTopics
Del artiklen her:

Af John Laursen.   

Tilgiv dem ikke, for de ved, hvad de gør.

Det, som den globalistiske, fascistiske satan- kult – de elitekriminelle – har brug for, er ikke dygtige, respekterede, kompetente, vidende og indsigtsfulde mennesker med god dømmekraft. Kulten har brug for overfladisk uddannede individer, der køber deres ideologer og fungerer som stik-i-rend-drenge og -piger. I realiteten uuddannede fiaskoer, der blindt adlyder de ordrer, som de elitekriminelle dikterer for at føre kultens mål ud i livet.
At adlyde ordrer lader til at være adgangskriteriet til de lukrative, komfortable stillinger i satan-kultens tjeneste. Var der nogen, der sagde Mette Frederiksen? Eller Lars Løkke? Eller Anders Fogh Rasmussen?

Som bekendt er de vestlige uddannelsesvæsener degenereret til en mudderpøl, hvor meget få ved noget og kan noget – idioter uden grænser, – et frugtbart grundlag for den elitekriminelle satan-kults magt, kontrol og pengebegær. Og det fører til New World Order, feudalstaten med statscensur, den intolerante totalitære diktaturstat, hvor demokrati, ytrings- og meningsfrihed er strafbart.

Kristendommen er angrebet på sin eksistens nu om stunder, særligt i Afrika og i muslimske lande hvor kristne dræbes og kirker afbrændes. Der kan ikke være tvivl om, at islam bruger meget energi i Afrika nu om dage.

De kristne er i vid udstrækning selv skyld i det, fordi de er pacifister, hvilket kan oversættes til fejhed. Når mennesker angribes på livet, er menneskets naturlige reaktion at bekæmpe angriberen, men de kristne bekæmper ikke angriberen, og satan fryder sig.

Vend aldrig den anden kind til – slå igen.

Tilgiv dem ikke, for de ved, hvad de gør.

Del artiklen her: