NewSpeek

DEN FORRESTE PLADS VED HÅNDVASKEN GÅR TIL BERLINGSKE

berlingske
Del artiklen her:

Af Erling Olesen. 

Jeg har læst den første indrømmelse fra en avis om, at covid-19 ’vaccinen’ giver bivirkninger. Nærmere i bestemt Berlingske, søndag den 15. januar 2023. 

Rubrikken lyder:  

“Et år efter coronavaccinen kan tidligere eliteroer knap gå en tur. Lægerne ved ikke hvad de skal gøre.

Med efterfølgende manchet: 

For blot et år siden levede Anette Friedrichsen et aktivt liv som eliteroer, men i dag er hendes vejrtrækning og puls udfordret ved dagens mest simple gøremål. Det skyldes den covid-19-vaccine, som rigtig mange danskere har modtaget (min fremhævelse – EO).  

Fra absolut tavshed til blank indrømmelse

Berlingske er således gået direkte fra absolut tavshed til blank indrømmelse. 

Det har ikke været let at være redaktør og sådan efter et år vende på en tallerken. Det er også det, man kalder en kovending. 

For ikke at tabe ansigt, samt redde hvad der reddes kan af troværdighed, tror jeg, at alle de andre aviser meget snart også kommer med artikler om covid-19 ’vaccine’- bivirkninger. De må man i hvert fald håbe! 

Da jeg skrev teksten, kom jeg til at tænke på episoden fra Matador, hvor Viggo Skjold-Hansen (Axel Strøby), dagen efter befrielsen, bliver kørt bort i en lastbil, fordi han har gjort forretninger med tyskerne. Da befrielsen sker, er alle de, som var tavse før befrielsen, pludselig blevet frihedskæmpere med maskinpistol og hele udtrækket. 

Lise Nørgaard beskrev hykleriet perfekt.  

***

[NewSpeeks kommentar: I de gode gamle dage, hvor der stadig var noget, som lignede en fri presse, ville Erling Olesens læserbrev selvfølgelig være blevet bragt i Berlingskes debatspalter. Men den tid er for længst forbi – og den såkaldt frie presse har vist sig at være ren propaganda. 

Så det hedder ikke covid-pandemi, men covid-scamdemi.  

Fristelsen er for stor til ikke også at henvise til artiklen REPLIK TIL ET INTERVIEW I BERLINGSKE – NewSpeek, der var NewSpeeks svar på defameringen af vores videoblog i Berlingske. 

Hævnen er nu ikke spor sød – dertil er konsekvenserne af bedraget alt, alt, alt for alvorlige]. 

Del artiklen her:
Exit mobile version