DEADLINES RØDE PROPAGANDA

Deadline
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff

Tirsdag aften (20.aug.2019) ramte Deadline bunden. Hovedtemaet var klimaets Jeanne d’Arc på vej over Atlanten til FN.

TV-værten havde valgt gæsterne med omhu. Politikens chefredaktør, Christian Jensen, der om nogen var med til bevidst at forplumre folketingsvalget, så det druknede i klimahysteri; en ukendt ung dame fra Alternativet, der heldigvis ikke kom ind i Folketinget mod Pia Kjærsgaard.

Christian Jensens begejstring for den aspergerramte Greta nærmede sig himmelske højder, den unge kvinde fra Alternativet talte om meterhøje rapporter, der underbyggede dommedags snarlige komme. TV-værten var totalt blank på området.

Havde han brugt bare et kvarter til research før udsendelsen, ville han have vidst, at kun en tredjedel af verdens klimaforskere bakker om FN’s dommedagsteorier.

Pia Kjærsgaard var forsigtig, forsøgte at få kendsgerningerne ind i debatten uden selv at blive slagtet. Hvad der blev godt skjult er, at den lille svenske klima-prædikant umuligt kan have skrevet sine meget voksne taler selv.

Hun er udnyttet af sin far, en uhyggelig dygtig reklamemand, der i årtier markedsførte sin opera-kone, til stemmen var slidt op. Så iscenesatte han sin egen datter, og som Pia Kjærsgaard slog fast, det er en grov udnyttelse af et barn.

Deadline fik endnu en gang sin røde propaganda ud i æteren. FN får aflad i form af skatter fra medlemslandene. Til beroligelse, kloden vil bestå i millioner af år, hvis vi ellers kan holde fred i verden og ikke går fallit økonomisk på grund af klimahysteri.

Del artiklen her: