DE FORBUDTE NYHEDER

McCullough
Del artiklen her:

DE FORBUDTE NYHEDER NR. 1

– dog kun i de statskontrollerede medier 

Af Erik Refner, senior. 

En meget omtalt Covid-læge er kommet til følgende chokerende konklusion: Den amerikanske regering renvasker det helt uhørte antal af injektions-relaterede dødsfald. 

Læs her.  

Mellem d. 14. december 2020 og d. 23. april 2021blev der indrapporteret 3.544 dødsfald og 12.619 alvorlige følgeskader.

En af verdens mest prominente læger, Dr. Peter McCullough, med ekspertise i behandling af Covid-19 har gjort sig bemærket med en skarp irettesættelse af den amerikanske regerings måde at bekæmpe virussen på. 

Han siger bl.a., at regeringens strategi – udarbejdet i samarbejde med Bill og Melinda Gates Foundation og WHO – har resulteret i titusinder af unødvendige dødsfald og nu efterfølges af endnu flere titusinder dødsfald forårsaget af det igangsatte masse-injektions-program – med mRMA injektioner.

Dr. Peter McCullough kan ses i et interview med journalisten Alex Newman, hvor han bl.a. udtaler, at havde der være tale om en hvilken som helst anden ”vaccine”, ville den for længst være trukket tilbage af sikkerhedsgrunde.

*** 

DE FORBUDTE NYHEDER NR. 2

De eksperimentelle Covid-injektioner fortsætter med at slå yngre og midaldrende ihjel. 

AstraZenecas og Johnson & Johnsons eksperimentelle adenovirus COVID-injektioner synes at dræbe yngre og midaldrende mennesker i en større takt end mRNA-injektionerne fra Pfizer og Moderna.

Her kan du se et par historier om nogle af ofrene – døde efter injektioner som har ødelagt deres familier. 

1. Francine Boyer: 54-årig canadisk kvinde udviklede blodpropper og døde 14 dage efter at have fået AstraZeneca-injektionen.

2.  Genene Norris: En 48-årig australsk kvinde udviklede blodpropper og døde 6 dage efter en AstraZeneca-injektion.

3. Jack Last: En 27-årig britisk ingeniør døde 21 dage efter at have fået AstraZenecas eksperimentelle injektion.

4. Ionia Co: En kvinde døde efter at have fået Johnson & Johnsons vaccine – indrapporteret til CDC.

Hele historien kan læses på FOX 17 Western Michigan.

***

DE FORBUDTE NYHEDER NR. 3

CDC Violated Law: Inflated COVID-19 Cases and Fatalities. “How Deaths are Reported

(CDC – Centers for Disease Control and Prevention (Center for sygdomskontrol og forebyggelse) reklamerer på deres hjemmeside med, at deres Mission, Role and Pledge er at beskytte Amerika mod sundheds- og sikkerhedstrusler.)

Dr. Henry Ealy og hans team begyndte i midten af marts 2020 at se på CDC-data om Covid-19-tilfælde. De indså hurtigt, at CDC i vid udstrækning overdrev dødsulykkerne.

Denne overrapportering af dødsulykker blev iværksat i marts 2020 efter en ændring af, hvordan dødsårsagen skal rapporteres på dødsattesterne.
I stedet for at notere Covid-19 som en medvirkende årsag i tilfælde, hvor mennesker døde som følge af andre sygdomme, skulle Covid-19 nu angives som den primære årsag.

Fra 23. august 2020 rapporterede CDC 161.392 dødsulykker forårsaget af COVID-19. Hvis de mangeårige og oprindelige retningslinjer for dødsrapportering var blevet fulgt, ville der kun i alt have været 9.684 dødsfald på grund af COVID-19.

Altså ca. 16 gange så få Covid-dødsfald som CDC ”reklamerede” med. 

Tages den ubrugelige PCR-test, der ligger til grund for alverdens dødsstatistikker i betragtning, bliver tallene på Covid-dødsfald endnu mere ubegribelige. 

Hvorfor fifles der med tallene? 

Hvem andre end medicinalindustrien og deres håndlangere kan på nogen måde have nytte af bedraget?

Læs hele historien og se videoen her.

Del artiklen her: