DE EGENTLIGE TABERE

Del artiklen her:

Af Søren Krarup

SoerenKrarup.png

Dette er en kommentar til den danske presses og dermed den danske offentligheds reaktion på Trumps sejr i præsidentvalget i USA. Jeg sendte kommentaren til en ledende dansk avis, der nægtede at trykke den af grunde, man kan gætte på. I anledning af Asger Aamunds fremragende klumme om samme emne og af samme holdning i Berlingske Tidende 10.februar får jeg lyst til at offentliggøre den med forsinkelse.

                      Ja, Trump vandt og Clinton tabte, men de egentlige tabere i dette opgør er hele den kulturradikale mafia i vort offentlige liv, hele Systemet Politiken, hele den kulturradikalisme, der også i Danmark sidder tungt på den offentlige mening, hele medie-verdenen og alle de politisk korrekte. Det var dem, der tabte valget i USA. Det var dem, der systematisk, dag for dag søger at hjernevaske befolkningen i den vestlige verden og i udpræget grad i Danmark, og som var rejst til USA i forvisningen om, at de kunne rejse hjem igen med en sejr til Hillary Clinton og alle de rigtige meninger, de var fælles med hende om.

Nej, tiden er heldigvis ved at vende. Nationerne og de enkelte folkeslag er ved at sige nej til den overnationale ensretning, som har præget den seneste menneskealder. EU er i langsom opløsning. De europæiske folk siger nej til den politiske korrekthed på samme måde som amerikanerne sagde nej til Hillary Clintons overfladiske fraser. Dette var også et nederlag til den tyske Angela Merkel, til EU-tyskeren hr. Schultz, som med rette forudsiger, at det amerikanske folks beslutning betyder en begyndende opløsning af ensretningen i EU, til alle dem, som i forlængelse af den overspændte franskmand Jean Monnet har villet nedlægge de europæiske folk i ”en politisk union, der uden ophør gøres stadigt snævrere”, for at citere den sætning, der fra 1950 formede EU og Europa.

Lussing til den politiske korrekthed

Vi er nogle stykker, der glæder os inderligt over begivenheden i USA og den lussing til den politiske korrekthed også i Danmark, som Clintons nederlag betyder. Vi er nogle stykker, der i snart to menneskealdre har hævdet de enkelte folkeslags ret og den enkelte nations frihed og selvstændighed. Jeg kan anføre et omfattende forfatterskabs forkyndelse. Jeg kan nævne den fortsættelse af den danske modstandskamp under besættelsen, som dette forfatterskab indeholder. Jeg kan pege på det opgør med kulturradikalismen, som langsomt, langsomt er ved at vinde ørenlyd i dette land og også i det omgivende Europa.

Danmarks nej til ophævelse af EU-forbeholdet 3.december 2015 var et tegn. Det engelske nej til EU i Brexit var et tegn. Det ene forhold efter det andet tegner det opgør, som betyder et forsvar for den nationale virkelighed i Europa og dermed et opgør med den folkelige opløsning, som Jean Monnet og hans EU betegner.

Ja, det var glædeligt, hvad der skete i USA forleden. Den danske medieverden kan vende hjem med røde øren. Virkeligheden viser sig at være en anden end Systemet Politiken og den politiske korrekthed.

Virkeligheden vandt og den kulturradikale mafia tabte.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.