DE ANDRE MEDIER TØR IKKE VISE DEM: SE STØJBERGS OG ESPERSENS MUHAMMEDTEGNINGER HER PÅ NEWSPEEK

Inger-Støjberg
(Foto: Inger Støjberg (V) (venstre.dk))
Del artiklen her:

Sagen om muhammedtegningerne er endnu en gang bluset op, og endnu en gang tør de statsstøttede medier ikke vise de billeder, hele polemikken handler om.

De første mange år af Muhammeds liv som selverklæret profet, grinede folk af ham. Først da han senere erklærede, at hans religion tillod at tage krigsbytte og sexslaver, begyndte han at få følgere. I samme forbindelse fik Muhammed en åbenbaring om, at man ikke må lave grin med ham. Sjov med Muhammed skal derfor ifølge islamisk lov, sharia – ligesom så mange andre ting – straffes med døden. Derfor er tegninger af Muhammed en varm kartoffel, og forsvarere af ytringsfriheden, særligt dem, der lever af den – journalister og kunstnere – vælger gang på gang at følge islamisk lov, sharia, når emnet falder på muslimerns profet.

Mediers og museers undskyldninger for ikke at vise de berømte danske Muhammed-tegninger går fra ærlighed til lårklaskende dårlige. I sidste kategori hører Skovgaard Museet i Viborg, der i forbindelse med deres udstilling om blasfemi, ikke tør udstiller muhammedtegningerne. Skovgaard Museet er bange for, at tegninger af Muhammed skal skabe for meget debat, hvilket man ellers må forvente, at en udstilling om blasfemi netop skal gøre.

Museets dårlige undskyldning har tilsyneladende forarget Venstres Inger Støjberg, som i støtte til ytringsfriheden derfor på Facebook postede et billede af hendes computerskærm, der har Kurt Westergaards tegning som baggrundsbillede. Sagen om Støjbergs baggrundsbillede skabte overskrifter, også uden for Danmarks grænser. Dog med den lille detalje, at nærmest ingen af de medier, som har beskrevet sagen, har turde vise ministerens blasfemiske baggrundsbillede. Se det her:

Dansk Folkepartis Søren Espersen støttede Støjberg med et foto på Twitter:

En anden kontroversiel Muhammed-tegning er fra Texas i USA. Her holdt den politiske aktivist Pamela Geller i 2015 en tegnekonkurrence, hvor kunstnerne skulle tegne islams profet. Tegneren Bosch Fawstin vandt konkurrencen med nedenstående tegning. I forbindelse med tegnekonkurrencen blev to islamister dræbt, da de forsøgte at komme ind og myrde Pamela Geller og tegnerne.

Del artiklen her: