DAVOS OG DJÆVLEN

Carrie
Del artiklen her:

Af Jette Anne-Marie Hansen, mag.art., forfatter. 

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe nedenstående tekst skrevet i forbindelse med optakten til det netop afsluttede Davos-møde. NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen]

*** 

Jeg har slet ikke ORD for, hvor meget jeg hader globalisterne. Disse enormt rige mennesker, som i øjeblikket er ved at forsamles i Davos for at aftale de almindelige menneskers fremtid og skæbne. Som om de overhovedet har ret til det. Men vi ved jo godt, at det ikke er sådan, det er: De har for længst infiltreret alle “demokratierne” med deres agenter, som vi har fået lov til at stemme på ved vores valg. Ikke? 

Nogle sågar uddannet på deres egen skole, “Young global leders”. Og sådan er det. (Svært at tilgive idiotien naturligvis i ligefrem at give sit aktive tilsagn til at lade sig regere af så rædsomt korrupte personager som Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen mfl., men lad nu det ligge.) 

Ikke desto mindre er det dog en arrogance uden lige, at de overhovedet tillader sig at stille sig op og ævle, som om de har NOGEN legitim adkomst til at bestemme over menneskehedens fremtid. Som om det ikke var nok, at de er blevet rige. … Men det er selvfølgelig hele pointen: 

Klaus Schwabs favoritideolog, Yuval Noah Harari

Man bør jo bemærke det, når Klaus Schwabs favoritideolog, Yuval Noah Harari, sidder på en scene foran alverden og siger, at “vores” største problem i den verden, vi nu er på vej ind i, er alle de overflødige mennesker, som ikke har nogen funktion, fordi robotter vil gøre alt arbejdet. Og hvordan får vi dem til at gå væk? Forsvinde? Ikke sandt? 

Det sidder Harari vitterligt og siger helt skamløst.

Og hvad er det, man bør bemærke? Man bør bemærke MENNESKESYNET. Ifølge dette menneskesyn er mennesket ikke et mål men et middel. En persons værdi afgøres af, om “man” har noget at bruge ham eller hende til. Mennesker er ikke født med at have en værdi – eller overhovedet noget ukrænkeligt. 

Og sådan er det for de forsamlede i Davos. De EJER hele verden. Bogstaveligt. Og ser den som deres ejendom. Og derfor er de interesseret i at holde hus med ressourcerne. 

Ud fra denne holdning til det hele, ser de gerne, at der bliver færre af os. MEGET færre. Vist nok sådan noget som en halv milliard har de regnet ud, er nok mennesker til at betjene dem og være deres slaver. Alle andre er overflødige og nogle, som de er i færd med at skaffe sig af med. 

Det er et stort arbejde naturligvis og ikke gjort på en formiddag. Men vaccinerne ser dog ud til at være ved at gøre sit og også infertiliteten går det godt med, skal man tro de drastisk faldende fødselsrater.

En ubehagelig herres tro tjenere i Davos

Og så er der også en anden ting: D’herrer og damer i Davos ser ud til at tjene en vis ubehagelig herre i de nedre regioner. Og denne ubehagelige herre er kendt for, at han simpelthen ikke kan LIDE, at mennesker kan genkendes af Gud som Guds skabninger. Ifølge Bibelen er han simpelthen jaloux. Derfor vil han gerne have dette til at ophøre. 

Derfor har hans tro tjenere i Davos (formentlig under den ubehagelige herres overopsyn) forsket i årtier og udviklet en teknologi, der skulle gøre dette muligt: At menneskets kontinuerlige forbindelse til et naturgrundlag kan skæres over og mennesket 2.0 se dagens lys. Det kunstige, genmanipulerede cyborg-menneske! 

Også dette tales der helt åbenlyst om og med stor begejstring i regi af de rige i Davos og WEF. 

De har endog nu bragt det så vidt, at man slet ikke behøver at bekymre sig om de biologiske mænd og kvinders infertilitet, som man har haft sådan et held med at frembringe. For der er opfundet kunstige livmødre, hvor ad libitum genmanipulerede fostre kan udvikles i kæmpestore fødehaller. 

Og sådan vil den ubehagelige herre fra de nedre regioner meget hellere have det, end at folk går rundt og kommer til at begære hinanden og elske hinanden og derfor får børn. For den herre hader også hjertet og vil have det til at gå væk. Eller i hvert fald vil han have det, hjertet betyder, til at gå væk.

Det utrolige ved hydrogel 

Ved I hvad hydrogel er? Det er en af deres opfindelser, som vi ikke er blevet så frygteligt meget oplyst om, imens de fandt på den. Men faktisk har de injiceret det i dem af os, der tog vaccinen (det omtales blot som nanolipidpartikler). Det utrolige ved hydrogel er, at det vil gøre det muligt at koble os op på internettet (not kidding you). Det er fuldt at nogle nanorobotter – som ovenikøbet af sig selv kan multiplicere inde i kroppen, hvis de vil, ved at bruge byggematerialer, som de stjæler fra de bakterier, som lever i os. 

Når der er kommet tilstrækkeligt mange af dem, kan de generere elektricitet nok til, at man via sit “smartdevice” (mobiltelefon eller andet) og videre via 5G kan blive koblet op på internettet og videre til en supercomputer, som (og stadig: I kid you not) kan aflæse alle indre processer også tanker, følelser og drømme OG sende informationer tilbage så som straffe for at lyve eller redigering af erindringer. 

Microsoft udtog i marts 2020 et patent på netop dette. 

Ja, så ekstrem er den teknologi, de udviklede, imens vi vendte rygge til! 

I må jo se den video, jeg linker til, hvor Dr. Carrie Madej redegør for det hele, hvis I ikke tror på, at sådanne ting virkelig eksisterer og kan gøres. 

MEN… dette er altså projektet. Dybest set. Som de mødes nede i Davos for at diskutere under de mest behagelige og luksuriøse former. HVORDAN man får mennesket til at blive et væsen, der ikke længere står i en organisk og kontinuerlig forbindelse med naturen, men kan siges at blive skabt af d’herrer og damer, som dér måtte være til stede. Og i sidste ende naturligvis af den meget jaloux herre på de nederste etager. 

Ser I? Det er meningen at fratage mennesket enhver suverænitet og denne ting kaldet “fri vilje”. Men ikke kun det. Også at stjæle Guds skaberværk.

Det har ikke min sympati. Og DERFOR har jeg slet ikke ord for, hvor meget jeg afskyr forsamlingen i Davos!

*******

I kommentarfeltet [på Facebook]er et link til en video med Dr. Carrie Madej. Hun har været en meget fremtrædende figur i modstandsbevægelsen imod Covid-bedraget.

Carrie Madej har en specialviden om de nye bioteknologier, de har puttet i vaxxen og hvad de kan bruges til. 

Og hun har ved skæbnens tilskikkelse, kan man sige, også på et tidligt tidspunkt i sin karriere fået kendskab til planerne med disse nye bioteknologier – dvs. planerne med menneskeheden. Hun blev nemlig på et tidspunkt forsøgt hvervet til at hjælpe med udviklingen af teknologierne og dér talte man ganske åbent om, hvad meningen med det hele var. 

Hun flygtede skrigende bort, men det er en anden historie.

På videoen forklarer hun i hvert fald, hvad det er for teknologier, de har injiceret i folk – og hun ender også med at sige, hvorfor hun mener, at dette er satanisme. 

Del artiklen her: