DANMARK ER I KRIG. FORHOLD JER ROLIGE!

Del artiklen her:

Islamiske grupperinger har stormet Folketinget og landets ledelse er taget som gidsler. Peter Qvistgaard rapporterer fra fronten.

Af Peter Qvistgaard, journalist

Det danske indenrigsministerium meddeler netop nu, at landet har fået nyt styre, og opfordrer borgerne til at forholde sig rolige.

Flere hundrede muslimske medborgere har netop i disse timer besat Folketinget, og holder cirka 75 folketingsmedlemmer som gidsler. Samtlige øvrige medlemmer af Folketinget er lige nu gidsler i deres privathjem. Andre fraktioner af den muslimske oprørsbevægelse har besat vigtige nøglestillinger rundt i landet, såsom politistationer, jernbaner, broer, radio- og tv-stationer samt andre medier.

Det forlyder fra pålidelige kilder, at hæren er handlingslammet. Vore kaserner er omringet af oprørske styrker. De lokale oberster afventer forgæves ordrer fra Forsvarskommandoen, som lige nu kun råder over en tiendedel af ledelsen, idet mange overordene officer også er taget som gidsler i deres private hjem. Og chefen for Hjemmeværnet blev i øvrigt bortført, mens han sammen med sin familie var i BonBon Land. Med andre ord, Danmark er lammet.

Også Dronningen, som i Amalienborg lige nu er mandsopdækket af skæggede mænd i kjoler, der med deres kalashnikovs-rifler fortæller hende, at deres aktion kun er et ønske om at redde vort degenererende land.

En af dem, der har lykkedes at gemme sig for oprørsbevægelsen, er politikeren Zenia Stampe. Hun har netop via sit hemmelige opholdssted udsendt en opfordring til sine danske landsmænd:

– Lige nu er I bange for jeres familiers fremtid, og for Danmarks fremtid. Men det skal I ikke være. Tro mig, alting falder til ro igen. For denne nye kultur, som oprørsbevægelsen vil indføre i Danmark, er god for os alle.  Vi har i al for mange år været nationalistiske, og vi har glemt, at selv i vores lille, rige land, er der plads til alle kulturer. Med denne her revolution behøver ingen af os danskere længere tage ansvar for vort eget liv eller tænke selv. For de fremmede har nemlig en lille bog, hvor der præcis står, hvad vi skal foretage os i hverdagen. Alt er nedskrevet. Er det ikke smart? Jeg vil snarest indkalde til en hyldestfest for vore nye herskere – blot skal I huske at være tækkeligt klædt, når I møder op. Jeg vil nu tage kontakt til vor nye regering. Skal i øvrigt lige huske at tage blomster med til dem.

En talsmand for den muslimske oprørsbevægelse har et bud på sammensætningen af den kommende regering.

– Vi har naturligvis de seneste år nøje holdt øje med de danske meningsdannere og politiker. Og lige nu er jeg sikker på, at eksempelvis Stine Bosse, Zenia Stampe, David Trads og Carsten Jensen får fremtrædende ministerposter, fordi de har om nogen kæmpet en kamp for at ødelægge jeres depraverende kultur. Noget, som vi naturligvis påskønner i den grad, og han fortsætter:

– Hvis danskerne i god ro og orden de næste uger vil lade sig omvende til vor muslimske tro, vil de ikke blive dræbt. Vi er jo ikke barbarer. Til gengæld er vi desværre nødt til at dræbe de resterende, for vor religion tillader ikke vantro.

Vi ønsker jo ikke et civiliseret samfund. Hvem tror I, vi er?

De seneste forlydender går på, at hele den danske højrefløj har søgt om asyl i Sverige. Men her er den svenske statsminister gået ud og erklæret: – At vi naturligvis ikke tage imod politiske flygtninge fra et nu venligsindet land som Danmark, som med deres nye styre vil omfavne ”Fredens religion”. Så derfor returnerer vi snarest disse landskadelige personer, så de kan få deres retfærdige dom.

Andre reaktioner på vort nye styre

Erhvervslivets topledere ser med glæde frem til en ny samfundsorden. Direktøren for Dansk Erhverv udtaler: – Vi forudser allerede nu, at vor eksport af halad-slagtet kød til Mellemøsten – og naturligvis også til et større dansk/muslimsk hjemmemarked – vil stige med flere hundrede procent.  Den udmelding har allerede vakt begejstring på børserne, som forventer en betydelig stigning i aktiekurserne.

Lige nu er indkommet et telegram fra den tyske kansler Angela Merkel, der lykønsker Danmarks nye styre, og tilfører: – Som tak vil jeg sørge for at tildele Danmark to millioner nye muslimske borgere. Hvor er det dejligt at møde mennesker, som er enig i min politik. Og uden for referat vil jeg da lige tilføje: – Jeg går selv med tørklæde.

Af andre telegrammer kan nævnes et fra NATO, hvor generalsekretær Jens Stoltenberg erklærer:

– Normalt ville vi omgående have sat tropper ind for at hjælpe Danmark, men da vi alle er klar over, at halvdelen af dette lands befolkning er vilde med muslimer, har vi valgt at afvente situationen. I øvrigt er mit eget hjemland Norge også glad for muslimer, men det har naturligvis ingen indflydelse på min afgørelse i min egenskab af chef for NATO.

Også præsidenten for USA Donald Trump har tweetet en erklæring, som i sin lakoniske form lyder:

– Hvad sagde jeg?

Direktøren for Dansk Rumfartsforskning udtaler fra sit skjul: – Fandens også, nu skal jeg lave hele min forskning om. For de lærde imamer mener jo, at jorden er flad.

Talskvinden for brancheforeningen Dansk Textil udtaler: Vore medlemmer, der tæller tøjfabrikker og butikker, har længe været kede af, at danske kvinder går med for lidt tøj. Nu kan vi endelig se frem til at øge vor omsætning betydeligt, for nu skal hele kroppen dækkes til – med textil. Dejligt.

Direktøren for Danske Busselskaber fortæller: – Vi har jo længe haft problemer med unge drenge med et lidt for højt testosterol-indhold. Og det giver problemer i forhold til pigerne, når vi kører ungerne til og fra skole. Med det nye styre skal pigerne ved lov sidde bagerst i busserne. Så får vi endelig ro i bussen. Jeg tager sgu ti år mere som chauffør.

Danmarks Statistik meddeler i øvrigt, at de forventer at antallet af etniske danskere i fremtiden vil dale betydeligt. For når de homoseksuelle, de utro kvinder, de kristne, de intellektuelle, den revolutionære venstrefløj, ateisterne og øvrige minoriteter er væk, vil Danmarks befolkning være reduceret til cirka 800.000.

– Men så er der mere plads til alle os andre – og flere jobs. Tillige skal vi ikke længere betale kirkeskat, udtaler en glad direktør for Danmarks Statistik.

Redaktionen følger udviklingen nøje.

Rolig nu, det er bare satire – eller er det et fremtidsscenarium?

Del artiklen her: