NewSpeek

DALAI LAMA: EUROPA ER FOR EUROPÆERE

(Foto: Den tibetanske lama Dalai Lama)

Del artiklen her:

Dalai Lama, der selv er flygtning, mener, at Europa er for det europæiske folk.

Dalai Lama overraskede tidligere på måneden den svenske journaliststand ved et pressemøde i Malmø. Da han blev spurgt om hans holdning til, at Sverigedemokraterne var gået så meget frem ved det nyligt overståede valg, havde den tibetanske lama ingen kritiske ord, som journalisterne kunne mæske sig i. Tværtimod udtrykte den tidligere leder for tibetanerne og modtager af Nobels Fredspris ros til demokratiet og friheden til at stemme på dem man vil:

“Det er mit indtryk, at Sverige er et velhavende land, og jeg beundrer demokrati, frihed og lighed,” svarede Dalai Lama. Der er altså ikke noget at bekymre sig om, når det gælder Sverigedemokraternes fremgang, skal man tro den verdenskendte lama ifølge Kristeligt Dagblad.

Da en anden journalist ville have støtte til sin venstreorientede holdning om flygtninge, fik han heller ikke meget hjælp. Dalai Lamas holdning er tydeligt, at flygtninge skal hjemsendes så snart, der er fred i deres hjemlande, og at Europa er for europæere:

”Disse desperate mennesker, som er kommet i stort antal til Europa, skal have beskyttelse, men når der er fred, skal de vende hjem igen og være med til at opbygge deres egne lande. De skal tilbydes uddannelse, men de skal ikke blive permanent i Europa, det burde de også vide. Europa er for europæere.”

Video: Dalai Lama fortæller om sin holdning til europæisk flygtningepolitik:

Læs også:

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

INDVANDRERKULTUR: DET ER MEST MØDRENE DER SLÅR

INDVANDRERKVINDER FÅR 50 PROCENT FLERE BØRN END DANSKE KVINDER

KUN 13 PROCENT ER ENIG I EUs FLYGTNINGEPOLITIK

KLART FLERTAL AF DANSKERNE: SEND DEM HJEM

Del artiklen her:
Exit mobile version