CORONA – JEG ER FORVIRRET!

corona
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Jeg er forvirret og ved efterhånden ikke, hvad jeg skal tænke og mene. DR og TV2 tæppebomber 24/7 med informationer om konsekvenserne af COVID-19, men når man bevæger sig uden for den orkestrerede virkelighed med hovedsæde på Christiansborg, falder der modstridende oplysninger og divergerende vurderinger af situationen. 

Først om lang tid vil det være muligt at fastslå, hvem der har fat i den lange ende. Om de kraftige indgreb i vores grundlovssikrede frihedsrettigheder og skræmmekampagnerne har været på deres plads. Ifølge en af Storbritanniens førende eksperter kan det nemlig tage måneder – eller år! –  før masse-vaccinationer [tvangs-vaccinationer?] eller naturlig immunitet eliminerer faren fra COVID-19.

Skal vi leve i undtagelsestilstand så længe? Hvor vi reelt ’bare’ adlyder autoriteterne? (læs her). Min fornemmelse er, at alene at stille spørgsmålet vil blive karakteriseret som helligbrøde af ‘den offentlige mening’.

Jeg er næppe den eneste, der bliver overfaldet af en grim lille mistanke om, at der kan være større kræfter på spil, når store dele af verden bliver lagt ned i en håndevending. Et legitimt spørgsmål at rejse må være: Hvilke personer / hvilke organisationer / hvilke magtgrupperinger kunne have interesse i at smadre små og mellemstore virksomheder – for det er dét, der pt er gang i – og lægge de enkelte nationer økonomisk ned?

Eller ER COVID-19’s hærgen blot en ren tilfældighed?

Mange spørgsmål, som jeg d.d. ikke har endegyldige svar på.

Læs mere her.

Del artiklen her: