“CORONA EKSISTERER IKKE FOR DE RIGE”

RichPeople
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har fået tilsendt denne Telegram video, der kort og kontant fortæller, hvad det handler om: 

“Corona Doesn’t Exist for The Rich People”. 

Obama kan holde 60-års fødselsdag for eliten uden restriktioner af nogen art, og do-do for Merkel, Macron & de andre EU-ridefogeder. 

Pøblen / fæstebønderne kan dukke nakken og iføre sig masker, når de skal ud at flyve. Af dugfrisk erfaring ved jeg, at stewardesserne på Wizz Air (som i øvrigt er et fremragende flyselskab) er over passagererne som høge, når masken trækkes ned under næsen.  

Er jeg misundelig på de rige?
Er jeg misundelig på de rige? Ja, det ved Gud jeg er. Men denne helt specifikke vinkling: At jeg ikke har tilstrækkeligt mange ressourcer til at give de statslige myndigheders udrulning af det totalitære tæppe i DK fingeren og flytte til Schweiz, der nok er den sidste bastion i Europa, der falder – det ærgrer mig. Ja, piner mig faktisk. 

At de forholdsvis få, der har gennemskuet The Great Reset (’You’re going to own nothing, and you’ll be happy about it’), er begyndt at migrere til andre græsgange – er såre forståeligt. 

Del artiklen her: