BRUG DEN SUNDE FORNUFT

Vaccine
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Corana-vanviddet fortsætter med fortsat nedlukning og restriktioner. Tæppebombning med tal, tal, tal på smittede, men aldrig sat i forhold til hospitalsindlagte, døde – og andre sygdomme(s dødstal). 

Brug den sunde fornuft: Covid-19 bliver brugt som politisk redskab til at disciplinere befolkningerne. Masker er ikke bare uduelige, de er decideret skadelige, sådan som de bliver (gen)brugt. Alligevel SKAL vi anvende dem pga. signalværdien: Gys, andre mennesker er farlige (smittebærere). Hvad mon den opfattelse gør ved børn?

Hvornår går det monstro op for flere, at det ikke er meningen, vi nogen sinde skal tilbage til ’det normale’? Vi skal først gøres helt møre med nedlukningerne, så vi tager den ’vaccine’, vi ikke kender de langsigtede bivirkninger af. Og så skal vi ellers også i fremtiden i langt højere grad leve livet foran skærmen:  Indkøb, undervisning, foredrag, teater, kultur-oplevelser, socialt samvær mv. 

High tech/big pharma-globalisternes great reset er uhindret i fuld fart – alt imens Bill Gates, Klaus Schwab, Dr. Fauci m.fl. har fået seneskedehindebetændelse af at trække champagne op. 

Kritikere af den førte corona-politik kan ikke bare letkøbt afvises og stemples som konspirationsteoretikere. Tværtimod, alt hvad vi ved om de kræfter, der ligger bag den førte politik, ligger frit tilgængeligt og vel dokumenteret. Et enkelt eksempel må række her i form af Klaus Schwab: ”COVID-19: The Great Reset”. 

(Afvist læserbrev) 

Del artiklen her: