BLANDEDE BOLSJER MED UDELUKKENDE DANSKE, SVENSKE OG NORSKE LINKS

Candy
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.     

Vi har samlet en ny pose blandede bolsjer – med links som ikke-engelsk-kyndige forhåbentligt kan læse. Som vi altid skriver: Læs, lyt og døm selv!

***   

Havde britiske spioner en finger med i spillet, da Putins potente “mirakel” blev bombet? 

https://jyllands-posten.dk/international/ECE14590993/havde-britiske-spioner-en-finger-med-i-spillet-da-putins-potente-mirakel-blev-bombet/       med henvisning til  

https://mronline.org/2022/10/12/exposed-before-ukraine-blew-up-kerch-bridge-british-spies-plotted-it/     

*** 

Donbass-styrkene er baktalt i vestlige medier og forsvarer sin fremtid mot ukrainsk beskytning og fascisme     

https://steigan.no/2022/11/donbass-styrkene-er-baktalt-i-vestlige-medier-og-forsvarer-sin-fremtid-mot-ukrainsk-beskytning-og-fascisme/

«Ukrainske nasjonalister erklærer åpent at de ser på russere som undermennesker. Skolebøker lærer bort denne forvridde ideologien. Videoer viser omfanget av denne mentaliteten: Å lære barn ikke bare å hate russere og se dem som ikke-mennesker, men også hjernevaske dem til å tro at det er akseptabelt å drepe Donbas-innbyggere. Den ukrainske regjeringen finansierer selv nynazistiske indoktrineringsleirer for ungdom.»

”Mens mange i Vesten tror at denne konflikten startet i februar 2022, er de som følger hendelsene siden 2014 klar over at Donbas-republikkene etter Maidan-kuppet og Odessa-massakren, og fremveksten av fascisme i Ukraina mot det ukrainske folket, ønsket å distansere seg fra Ukrainas nazister og fascisme.”

*** 

Ingen vill att Putin ska syna den amerikanska bluffen      

https://swebbtv.se/w/2buYxpT7T6idMMX821RQnE

*** 

Norge mer aktivt inn i Ukrainakrigen: – Et betydelig bidrag til EUs militæroperasjon

https://steigan.no/2022/11/norge-mer-aktivt-inn-i-ukrainakrigen-et-betydelig-bidrag-til-eus-militaeroperasjon/

”Norge er en av de aller største økonomiske bidragsyterne til NATOs stedfortrederkrig mot Russland i Ukraina.  Norge har allerede trent ukrainske soldater og i den forbindelsen har norske offiserer også samarbeidet med den nazistiske Azov-brigaden.  Ved å bli en del av EUs EUMAM Ukraine tar Norge enda et langt steg i retning av å bli krigførende part. Som vi har pekt på tidligere er den ukrainske hæren i dag en NATO-hær ved at den er bygd opp av NATO, trent av NATO, utstyrt og finansiert av NATO og har både offiserer og soldater fra NATO-land.”

***

EU-bossen tänker inte lugna ner sig ”förrän Ukraina besegrat Putin”  

https://nyheter.swebbtv.se/eu-bossen-tanker-inte-lugna-ner-sig-forran-ukraina-besegrat-putin/

”Vi jobbar hårt med att slå mot Ryssland där det gör ont. Vi jobbar i full fart med ett nionde sanktionspaket, och jag är övertygad om att vi snart lyckas få till ett globalt pristak på rysk olja”.

***

Tyskland ville se snabb ukrainsk förlust, enligt Boris Johnson  

https://nyheter.swebbtv.se/tyskland-ville-se-snabb-ukrainsk-forlust-enligt-boris-johnson/

Storbritanniens förra premiärminister Boris Johnson avslöjar nu att Europas politiska ledare inledningsvis inte vara överens i synen på Ukraina och kriget mot Ryssland.

***

Massmord på sjukhus för pengar. SVENSKTEXTAD (Googletextad).

https://swebbtube.se/w/sEcfW2WguamAbMM4DsdGSX

En mycket omfångsrik sammanfattning av bl.a. den globala mordaktiviteten som pågått på många av världens sjukhus. Videon är hela en timma och 53 minuter lång, men är också en bra sammanfattning av massmorden som pågått. 

***

MetteF

Danmark: Samlingsregjering opphever politiske skillelinjer  

https://steigan.no/2022/11/danmark-samlingsregjering-opphever-politiske-skillelinjer/

”Den nye samlingsregjeringa i Danmark er et karakteristisk tegn i tida: Tilsløring av de politiske motsetningene, for «den eneste mulige politikken».”

***

Massmord på sjukhus för pengar. SVENSKTEXTAD (Googletextad).

https://swebbtube.se/w/sEcfW2WguamAbMM4DsdGSX

En mycket omfångsrik sammanfattning av bl.a. den globala mordaktiviteten som pågått på många av världens sjukhus. Videon är hela en timma och 53 minuter lång, men är också en bra sammanfattning av massmorden som pågått.

Del artiklen her: