BESTEMTE ’VACCINE’-PORTIONER (BATCHES) INDEHOLDER SÅ HØJE GIFTDOSER, AT FOLK DØR AF DEM – ANDRE GØR IKKE

Batches
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

’Batch’ er et ord, vi nok skal vænne os til bruge. Det viser sig nemlig, at nogle af de såkaldte vacciner er harmløse, andre er dødelige – eller udløser bivirkninger. Alt efter ’batch’ – altså hvilken slags portion, der er blevet injiceret. 

For mig personligt har det givet svaret på det spørgsmål, jeg igen og igen har stillet mig selv de seneste måneder: Hvis disse ’vacciner’, ‘the gene jabs’, er så farlige, som de læger, jeg stoler på, hævder – hvorfor kender jeg så ikke nogen stukne, der er døde? 

Svarene kommer i links’ne nedenfor. 

Og nej, det er åbenbart ikke russisk roulette, hvad du får – det er et koordineret, verdensomspændende eksperiment, hvor medicinalfirmaerne fordeler testperioderne imellem sig. Et synkroniseret fremstød, der giver nazisternes medicinske eksperimenter baghjul.
Det kan umuligt være tilfældigt, hvad der foregår. Hele kloden viser sig at være forsøgsdyr i et gigantisk pharma-projekt.  

Dr. Mike Yeadon har været med i en gruppe, der har identificeret de mest giftige lot numre i USA og Europa. 

I denne video Targeted Genocide: Deadly Vax Lot Numbers Identified gør Dr. Jane Ruby rede for, at ‘vax-giftighed’ varierer alt efter ’batch’ – og at det er muligt at finde ud af, om man har fået et mere eller mindre giftigt skud. 

Her kommer en opfølgning – også ved Dr. Ruby – New Details: Deadliest Vax Lots: Vial Went to All 50 States Still In Circulation. 

Endelig denne video COVID VACCINE Death & Disability by Alphabet – Toxic Batch Codes.  Den er tør, men sætter det uhyggelige eksperiment yderligere på plads. 

*** 

Del artiklen her: