BERLINGSKES TUNNELSYN

berlingske
Del artiklen her:

Debatredaktør Pierre Collignon lever i den bedste af alle verdener. Han sidder som gate-keeper på debatredaktionen, herunder kronikken, så han systematisk kan holde læserbreve, kommentarer og kronikker med kritik af ikke mindst migration, integrationsprojekter, islam og EU ude af spalterne. Samtidig har han fri spalteplads til rådighed til at problematisere og mistænkeliggøre penne, navne og foreninger, hvis politiske holdninger han (og ikke mindst Berlingske) ikke deler. Senest tirsdag d. 28. januar under overskriften ”Søren Espersen udstiller sit eget hykleri i angreb på DR.”

Pierre Collignon, som er en sympatisk mand, har begået den genistreg én gang i begyndelsen af sin ansættelse at trykke en kronik skrevet af et medlem af Trykkefrihedsselskabet. Den kronik vil i resten af hans debatredaktør-karriere på Berlingske optræde som figenblad for, at den position bl.a. Trykkefrihedsselskabet står for (ytringsfrihed – herunder retten til at kritisere totalitære ideologier, hvortil også islam hører – som Tommy Robinson har fået TFS-ytringsfrihedsprisen for) har stort set umuligt ved at komme til orde.

Jeg kan kun opfordre Berlingskes læsere til at få korrigeret og suppleret deres verdensbillede på de alternative medier.

(Læserbrevet er blevet afvist af Berlingske)

Del artiklen her: