BEFOLKES VERDEN INDEN LÆNGE AF MENNSKE-ROBOTTER ELLER INGENTING?

Robot
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Det hører til sjældenhederne, at vi hører hvad Ruslands præsident, Vladimir Putin, har at sige. Når vi endelig hører et eller andet, er det så fordrejet, at det bliver vås eller helt vrangvendt. 

Mest almindeligt er det, at vi intet overhovedet hører om Putin eller om Rusland, med mindre det bliver præsenteret for os med et skævt bedrevidende smil på læben.
Vi ved nemlig alle mere end godt, at intet sandt, intet ægte, intet brugbart, intet hæderligt – kort sagt, intet der er værd at samle på – kommer fra øst, for det har vores skolelærere, vores elskede stats-TV og vores aviser fortalt os, siden vi dumpede ind i denne verden.

Måske skulle vi begynde at tage Rusland alvorligt?
Måske skulle vi begynde at tage Rusland alvorligt, måske bruge bare lidt af vores ubrugte hjernekapacitet og høre på hvad Ruslands præsident har at sige? Du tror det måske ikke, men hans ord er også til os, for at vi kan vide, hvordan han ser verden, og hvilken fremtid Rusland og dermed resten af verden kan forvente i en fremtid, der ikke er langt borte. 

Med henvisning til ovennævnte går jeg ud fra, at ikke mange har været opmærksomme på – endsige hørt – hvad Putin berettede den 7. juli for de russiske partiledere samt dumaens ledelse.

Putin taler om en ny verdensorden
Putin taler om en ny verdensorden – et farvel til den amerikanske enehersker-model og goddag til en verden, hvori enkeltstaternes selvbestemmelsesret respekteres, en multipolar verden befriet for psyk-tilfældenes ”new reset”,  deres ”4. industrielle resolution”, ”build back better” osv. – altså en verden som er i direkte modsætning til de dominerende ateister med mega-Gud-komplekser som f.eks. Klaus Schwab, Bill Gates, Elon Musk, Henry Kissinger, psyko-”professorer” som f.eks. Yuval Noah Harari og flokken af rigmænd, der vil reducere verdens befolkning med 7-8 milliarder. 

Den samme elite, som vil eliminere alle ”useless eaters” og via AI arbejder hårdt på at gøre dig totalt unyttig, ændre dit DNA med vacciner, implantere chips i din hjerne, gøre dig til en lydig robot uden egen vilje, ja alle dem du sikkert har hørt om men som du – et almindeligt empatisk menneske – ikke for din død kan tro faktisk findes og længe har planlagt din og dine efterkommeres dunkle fremtid – hvis I altså ”vinder i lotteriet” og bliver udvalgt til en rigmands private ejendom.

Men hvad siger “uslingen”, “diktatoren”, “morderen”, “den sjælløse” Putin så den 7. juli dette år til dumaen og partiernes ledere. 

Blandt andet dette:

“Det jeg først og fremmest ønsker at understrege er: Vesten burde lige fra begyndelsen af vores militære operation i Ukraine have indset, at de allerede har tabt. Den start betød nemlig også begyndelsen på det totale sammenbrud af den amerikanske verdensorden.”

Desuden:

“Dette er begyndelsen på en overgang fra liberal-globalistisk amerikansk egoisme til en ægte multipolær verden – en verden, der hverken er baseret på egoistiske regler uden andet mål end at stræbe efter eneherredømme eller på hyklerisk dobbeltmoral, men en verden der bygger på folkeretten og befolkningernes og civilisationernes ægte suverænitet.”

”I skal forstå at denne proces allerede nu er umulig at stoppe”, siger Putin desuden og understreger dermed, at det som Rusland har igangsat i Ukraine ikke blot er en ”denazifisering”, men helt bogstaveligt en ”vind-eller-forsvind” aktion: Enten sejrer Ruslands anti-globalistiske verdensorden, eller der findes ikke længere en menneske-befolket verden. 

Sidstnævnte er absolut en mulighed, for som historien har lært os, går imperier nødigt til grunde, uden de med alle midler forsøger at overleve.

Del artiklen her: