AGENDAEN I EN NØDDESKAL

Man25Mar
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Der er ved at gå hul på ’scamdemi’-bylden. Ikke mindst fordi der er folk ’derude’, der rigtigt dygtigt er i stand til at forklare agendaen / The Great Reset / New World Order i en nøddeskal.

LAURA ABOLI

Mike Yeadon hører til fyrtårnene, men en række andre vidende og kompetente frihedskæmpere er på banen. En af dem, jeg først for nyligt er stødt på, er Laura Aboli.

Hun har i to samtaler hos Jerm Warfare lysende klart gjort rede for, hvad der er gang i. Først på TNT-radio Laura Aboli on seeing the bigger picture.

Forinden du lytter til radioudsendelsen, så scroll gerne ned til videoen på præsentationssiden, der bærer skiltet The Transhuman Agenda, og se den (igen?).

Gå dernæst til Laura Aboli on transhumanism and what to do about it

***

TheDoctor

***

DEN GLOBALISTISKE ”UTOPI”

Også nedenstående illustration forbinder punkterne – de mange brikker i den globale mafias puslespil – overskueligt og klart.

Modellen er tilsendt af en følger med disse kommentarer:

”Så flot og overskueligt kan den præsenteres … denne djævelske plan mod hele menneskeheden.

Hver enkelt boble afslører de mange delmål, og når jeg læser dem, indser jeg, hvor tæt de er på deres endelige mål.

Tænk på hvor mange års planlægning og kontinuerligt målrettet ressourcekrævende arbejde, der ligger bag at være kommet hertil … og ’de’ er aldrig stoppet op og overvejet at fortryde deres sataniske projekt.

Og vi ..’de 99 % ’.. har ladet dem arbejde uforstyrret.

Vi burde få denne tegning /plakat printet i mange tusinde eksemplarer og delt ud overalt

fra:
Sustain26   Mar 16

@Sustain261(citat følger slut)

GlobalistUtopia

NewSpeeks kommentarer:

Anførselstegnene omkring “Utopia” må skyldes, at der ikke er tale om en utopi, men

en dystopi!

Den røde tråd hedder: At svække samfundet(s institutioner) – ikke mindst den heteroseksuelle, (kultur)kristne kernefamilie med far-mor-og-børn.

Overordnet sker eroderingen ved at bringe værktøjerne i den globalistiske værktøjskasse målrettet på spil over den ganske klode.

Fra venstre mod højre er de mest slagkraftige redskaber:

Covid-19-programmet

Krigen mod bønderne  (anti-kød propaganda, GMO, vi skal spise insekter, vi skal svækkes)

Identitetspolitiken (gender, trans, gradvis nedbrydning af sandhedsbegrebet / hævdvundne sandheder og fakta, fx at der er to biologiske køn)

Massemigration – (islamiseringen, der skaber kaoskraft)

Klimaalarmisme og CO2-løgnen

Central Bank Digital Currency (afskaffelse af kontanter, det digitale pas med social-kredit-points bundet op på digitale bankkonti, der kan slettes overnight)

Så husk at bruge kontanter.

Andre virkemidler: Censur, public-private partnerskab, bio-staten, transhumanisme. Ondskabslisten lader til at være uendelig.

Lad mig for egen regning tilføje feminismen, der har sat ondt blod mellem kvinder og mænd. Del-og-hersk – det er mottoet, mafiaen holder os i skak under.

Til sidst lige nok en nøddeskal: Hvem ejer verden?

Del artiklen her: