ÆLDRE SVAGE BETALER DEN HØJESTE PRIS

Elderly
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Forgældede Danmark tager nu 200 kvoteflygtninge fra Afrika. Det koster 200 migranter x 300.000 per person = 60 millioner årligt til solen går ned, da intet til i dag indikerer, at alle afrikanere kommer i arbejde.
En ekstra udgift oven i de ca. 100 milliarder til migranter årligt.

Tænk, hvis man gav det ludfattige, krigsramte Libanon de 60 millioner til genrejsning af landet. Nej, De radikale og Enhedslisten skal importere muslimske stemmer for at kunne overleve.

Så kan vores ældre svage gå med fyldt ble på plejehjemmene i 10 timer og i øvrigt blive misrøgtet af dårligt betalt personale.

De 200 afrikanske kvoteflygtninge bliver ved familiesammenføring hurtig til 1000. Mens arbejdsløsheden vil stige de kommende år.

Mette Frederiksen vil blæse på alle løfter
Mette Frederiksen vil blæse på alle løfter til befolkningen for at beholde magten – som reelt ligger hos Enhedslisten, SF og De radikale.

Smid venstrefløjen ud af byrådene næste år ved kommunevalget, ellers ender vi i kaos, som Sverige oplever nu. Og kvoteflygtninge skal underskrive en erklæring, der pålægger dem at rejse retur, så snart det er muligt.

Vi kan ikke tage en eneste migrant mere i Danmark uden at ødelægge sammenhængskraften. Danske børnefamilier og de ældre betaler prisen.

Det er vanvittigt.

Del artiklen her: