“ADFÆRDSREGLER” AFSLØRER MENNESKELIG UMODENHED HOS ALTERNATIVET

(Foto: Alternativets stifter og formand, Uffe Elbæk)
Del artiklen her:

Voksne mennesker, der har behov for en håndbog for at vide, hvordan man skal opføre sig, er ikke… voksne mennesker.

Efter en række skandaler af seksuel karakter, har Alternativet gennemført en intern undersøgelse af partiets kultur. Alternativet frikender sig selv i deres egen undersøgelse med en konklusion om, at der ikke findes nogen “krænkelseskultur” i partiet.

Alligevel har Alternativet valgt at indføre en whistle-blower ordning, der skal gøre det lettere for ansatte og medlemmer i partiet at rapportere overgreb. Desuden vil man ifølge Berlingske udfærdige en “håndbog, som præcist skal klarlægge, ‘hvilke rammer vi sætter for vores samvær – og særligt, hvilke forpligtelser man har som leder over for underordnede – i Alternativets politiske sekretariat.'”

Læs også: VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Og her ligger en djævel i detaljen: Hvad siger det om et partis politikere, at de har behov for en håndbog for at vide, at de ikke må udsætte deres medarbejdere for sexchikane? Er voksne mennesker, der har behov for en håndbog for helt grundlæggende social adfærd, overhovedet… voksne mennesker…?

Alternativets tiltag vækker mindelser om de brochurer, flere europæiske lande er begyndt at uddele til migranter for at forhindre seksuelle overgreb.

Læs også: HOMOSEKSUEL PARTILEDER BAD ANSATTE SENDE PENIS-BILLEDER

Alternativets Københavnerafdeling inviterede til valgfest i en sexklub efter kommunalvalget i november, og partiets leder, den homoseksuelle Uffe Elbæk (Å), har opfordret mandlige ansatte i partiets sekretariat til at sende ham billeder af deres kønsdele.

(Foto: Tyske myndigheder har uddelt brochurer til migranter for at bremse bølgen af seksuelle overgreb. Måske en idé, politikere og ledere i Alternativet kan bruge internt?)

Del artiklen her: