ÅBENT BREV TIL METTE F

MetteFrederiksen
Del artiklen her:

Af Nina Froberg.

[NewSpeek gør sit bedste for at supplere og kaste lys over de etablerede mediers dækning af corona-krisen. I dag bringer vi et åbent brev til Mette Frederiksen].

Kære Mette Frederiksen,

Vil du forklare mig og resten af Danmarks befolkning, hvorfor du ikke stopper alle asylansøgere ved grænsen?

Du er om nogen oplyst om smittefaren med corona-virussen, og du har netop øget den økonomiske støtte til danskerne på grund af denne krise. Virksomheder lukker på stribe og antallet af ledige stiger eksplosivt.

Du har endda sagt, at det velfærdssamfund, vi vender tilbage til efter corona-krisen, ikke vil være det samme som før.

Hele vores samfund er blevet lukket ned af hensyn til smittefaren – OG ALLIGEVEL ER DER I DENNE UGE LUKKET MINDST 15 NYE ASYLANSØGERE IND I DANMARK FRA ET SIKKERT LAND, NEMLIG TYSKLAND! 

Disse udlændinge er ikke blevet testet for corona. De betjente, der har eskorteret dem til deres nuværende adresse i Danmark, er ikke blevet testet, og disse udlændinge kan frit bevæge sig ud i vores samfund og smitte alle os andre.

Hvilken indflydelse har indgrebene?

Nu vil jeg fortælle dig, hvilken indflydelse indgrebene har på mig og min familie – indgreb, som vi vel at mærke samvittighedsfuldt følger og ikke beklager.

Jeg er i selvvalgt isolation, da jeg er i risikogruppe på grund af en kronisk sygdom. Det valgte jeg allerede, før du opfordrede til det, da jeg godt kunne se, hvor det bar hen. Jeg opholder mig i en lille lejlighed alle døgnets 24 timer med undtagelse af en tur med hunden formiddag og eftermiddag, hvor jeg omhyggeligt undgår kontakt med andre mennesker.

De undgår i øvrigt også kontakt med mig, men vores hunde får lidt selskab.

Min ene datter, som er lærer, underviser i det samme antal lektioner, som hun ville gøre på sin skole. Samtidig skal hun passe sine to små piger, der efter bedste evne prøver at få tiden til at gå inden døre. Deres far er selvstændig og kæmper en brav kamp for at holde firmaet på benene uden den sædvanlige kundekontakt. Han er ikke i målgruppe for den økonomiske førstehjælp, så risikoen for, at hans firma lukker, er stor.

Den mindste pige fylder 3 år om en uge. Hendes fødselsdag er aflyst. Vi har mødtes én gang ude i naturen, hvor vi kunne have tilstrækkelig afstand til hinanden, da der har været et corona-tilfælde i den mindstes børnehave.

Min anden datter arbejder som sygeplejerske på en afdeling, hvor der p.t. er indlagt 8 corona-patienter. Hende har jeg ikke set i et par uger og kommer først til det, når hele denne corona-krise bliver afblæst.

Hendes to børn på 8 og 10 år ser jeg selvfølgelig heller ikke. Ikke mindst fordi deres far har været i kontakt med en ven, der er blevet testet positiv med corona.

Mit ældste barnebarn er 17 år. Hun har været syg i over 14 dage med alle tegn på corona – høj feber, ondt i hele kroppen, ondt i halsen, hoste og vejrtrækningsbesvær. Hun kørte med sin mor på hospitalet en nat, hvor hun havde svært ved at få vejret, men da hun ikke skulle indlægges, blev hun ikke testet.

Hende har jeg selvfølgelig heller ikke set i flere uger. Alle møder, jeg skulle deltage i, er aflyst. Det ved vi jo gælder for alle danskere. Alle sammenkomster med venner og veninder er aflyst.

Hvis jeg satte mig ind ved Søerne i morgen for at få lidt sol på næsen eller se nogle mennesker af kød og blod, ville jeg få en bøde, hvis jeg kom til at sidde for tæt på en af de andre.

Udlændinge, der søger asyl, vandrer rundt uden opsyn

SAMTIDIG VANDRER UDLÆNDINGE, DER SØGER ASYL, RUNDT UDEN OPSYN OG UDEN AT VÆRE TESTET FOR CORONA, DA DE PASSEREDE DEN DANSKE GRÆNSE.

Det er nu kommet frem, at Covid-19 muterer flittigt. Det vil sige, at rundt omkring i verden er der allerede mange forskellige corona-virus-mutanter. Det er helt almindeligt, at disse former for influenza-virus muterer, men det betyder også, at med nye mennesker, der ankommer til Danmark, kan der komme nye mutationer af corona-virussen.

Det virker som en håbløs opgave

Vi danskere kæmper en brav kamp for at undgå at smitte hinanden i håbet om, at denne virus dør ud så hurtigt som muligt. Det virker imidlertid som en håbløs opgave, hvis der uophørligt kommer nye vira ind i landet med migranter, der har bevæget sig på kryds og tværs af Europa og med meget ringe hygiejne.

Kære Mette Frederiksen! Vil du fortælle mig og alle min landsmænd om det rimelige i så voldsomme indgreb i alle herboende danskeres hverdag, når asylansøgere kan gøre lige, hvad de har lyst til? Med risiko for at smitte os andre med døden til følge.

Er du indirekte skyld i andre menneskers død, når regering og Folketing ikke stopper for al asyl?

Jeg afventer dit svar.   

Venlig hilsen

Nina Froberg

Del artiklen her: