NewSpeek

3 SVENSKERE LUKKER DET HALVE AF DANMARK. GRÆNSEKONTROL?

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))

Del artiklen her:

Det halve af Danmark er sat i stå, efter at tre kriminelle – angiveligt fra Sverige – er kørt ind i Danmark.

Kommentar af Nicolai Sennels

Store dele af den offentlige trafik, landets største broer og færger til og fra udlandet blev i dag lukket under en national politiaktion. Politiet eftersøger ifølge danske medier tre mænd i en sort Volvo.

Nedlukningen af store dele af Danmarks infrastruktur har betydet køer på op til 20 kilometer ved Storebæltsbroen. Tusinder har været strandet på stationer og ved færgeterminaler. Syge og redningsfartøjer har sandsynligvis været fanget på veje og i de store ventende menneskemasser tværs over landet.

Dertil kommer selvfølgelig de enorme politiressourcer, en sådan menneskejagt over hele landet koster.

Bortset fra Dansk Folkeparti og vistnok et enkelt pip fra regeringspartiet Konservative, har ingen partier dog vist interesse for grænsekontrol imod Sverige. Når tre angiveligt svenske kriminelle kan lukke det halve af Danmark, bliver det pludseligt klart, hvor sårbare åbne grænser imod det uroplagede Sverige gør os.

Kunne det tænkes, at flere politikere efter dagens politiaktion indser det åbenlyse behov for kontrol på grænsen til Sverige?

Selv den svenske regering under den den stærkt udlændingevenlige statsminister Stefan Löfven (S) erkender, at den “vurderer, at den (grænsekontrollen, red.) er nødvendig. Der er personer og grupper, som udgør en trussel, og der er ingen grund til at sænke paraderne.” Sverige har, modsat Danmark, grænsekontrol ved Øresund, og sender hvert år op mod 5.000 kriminelle og illegale tilbage til Danmark. De mange afviste illegale migranter og farlige kriminelle sendes dermed tilbage til Danmark. Det sker uden problemer for de afviste personer, fordi Danmark ikke har nogen grænsekontrol mod Sverige. Her kan de illegal migranter og kriminelle derfor fortsætte deres forehavende, hvad enten det er at søge asyl, gå under jorden, begå kriminalitet – eller planlægge terror.

Antallet af farlige flygtninge eksploderer i disse år i Sverige. I 2016 var der hele 700 indberetninger om radikale flygtninge. Og tallet er stigende: Oven i de 700 fra 2016 blev der de første elleve måneder af 2017 lavet 961 indberetninger i Sverige om farlige flygtninge. Sverige gav i 2017 opholdstilladelse til hele 135.529 personer – primært fra områder i verden med høj koncentration af radikale islamister.

Netop Øresundsbroen gør danskerne sårbare overfor farlige kriminelle: “Øresundsbroen skaber et givtigt samarbejde mellem banderne i København og Malmø. Danske bandefolk kommer tit til byen, og der er ingen tvivl om, at der er meget tætte koblinger over sundet,” skrev fagbladet DANSK POLITI allerede tilbage i 2013. Ifølge svenskerne er der tale om bl.a. ganske store mængder narkotika over Øresundsbroen.

Fra 1. januar 2018 til 23. marts samme år har de svenske toldere gjort hele 973 fund af ulovlige varer og foretaget 58 anholdelser. “Der er tale om groteske mængder af narkotika. “Toldens kontroller i region syd (grænsen mod Danmark, red). har fundet 73 kilo cannabis, 330 kilo kokain, 140 kilo amfetamin og 40 kilo heroin. Dertil kommer mængder af dopingmidler og andre ulovlige præparater,” berettes det fra de svenske toldere.

Det danske politis efterretningstjeneste, PET, vurderer klart, at terror kan komme via vores nabolande:

“PET er opmærksom på, at truslen mod Danmark kan komme fra udlandet. Når vi følger udviklingen i trusselsbilledet, omfatter det derfor også, hvordan det påvirkes af forhold i udlandet, ikke mindst i vores nabolande. Vurderingen er, at der blandt flygtninge og migranter, som er ankommet til Europa og Danmark, kan være personer, der kan udgøre en terrortrussel enten som følge af direkte forbindelse til militante islamistiske grupper i udlandet eller som følge af radikalisering,” skrev PET i et skriftligt svar til Danmarks Radio allerede sidste år.

Sveriges efterretningstjeneste, Säpo, advarede i juni 2017 om, at “der er tusindvis af potentielle terrorister i Sverige.

Læs også:

TERRORISTREDE LEJEDE LOKALE AF KØBENHAVNS KOMMUNE

RAPPORT AFSLØRER FRYGTELIG DETALJE OM MANCHESTER-TERRORIST

MEDIE: VENSTRERADIKALE STÅR BAG BRAND-TERROR

DE ER OGSÅ I DANMARK: USA VIL SÆTTE BRODERSKAB PÅ TERRORLISTEN

FN: FLERE TERRORISTER BLANDT FLYGTNINGE

UNDERSØGELSE: SÅ MANGE DANSKERE TROR AT STORT TERROR-ANGREB VIL RAMME OS

Del artiklen her:
Exit mobile version