3 GRAFIKKER, DER TALER DERES TYDELIGE SPROG

Jab
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Tre udvalgte grafikker demonstrerer de uventede problemer, som er opstået i kølvandet af den nye eksperimentelle mRNA-genterapi, fejlagtigt betegnet som en vaccine.

Tyske opgørelser

I Tyskland ses nu en eksplosion af pludselig og uventet død – et fænomen, som finder sted i snart sagt alle lande. De statsbetalte medier, som omsider begynder at få øjnene op for dette, kæder i trofasthed mod de officielle narrativer disse dødsfald sammen med selve sygdommen COVID-19, se fx her. 

Denne antagelse er imidlertid ikke bakket op af videnskabelige undersøgelser og giver heller ikke mening, hvis vi tager tidspunktet for disse dødsfald i betragtning. De pludselige dødsfald var ikke en trend, der faldt sammen med pandemien, men et fænomen tydeligvis opstået i forbindelse med den globale massevaccination. De tyske opgørelser demonstrerer dette med al tydelighed.

Tote

Correlation doesn’t imply causation, som det hedder, men så længe vi ikke har mistanke om andre årsager, og da vi nu har rigelige data, der viser, at mRNA-vaccinerne forårsager bl.a. myokarditis og perikarditis, er der grund til, at mistanken først og fremmest skal rettes mod dem.

Se artiklen, som nævner de tyske data her. 

Data fra Canada

At mRNA-indsprøjtningerne gør mere skade end gavn, viser nedenstående data fra Canada. Dr. Paul Alexander skriver i sit nyhedsbrev: 

Canadian data in early 2022 showing the more vaccine one gets, the more doses, the more elevated the risk of infections, cases, hospitalizations, deaths. 

Og på dansk: Canadiske data fra begyndelsen af 2022 viser, at jo flere vaccinationer, desto højere risiko for infektioner, tilfælde, indlæggelser og dødsfald.

Cases

Igen taler de kolde facts deres tydelige sprog. 

Børn var aldrig i risiko for alvorlig sygdom og død 

Den sidste grafik er der ikke så meget at sige til – andet end, at det er meget, meget trist. Igen skal vi huske, at sammenfald ikke nødvendigvis betyder årsagssammenhæng, men kigger man på kronologien, er det meget svært ikke at rette mistanken mod mRNA-indsprøjtningerne. 

Vi skal også huske, at børn aldrig var i risiko for alvorlig sygdom og død pga. SARS-CoV-2-virusset. Så igen: De statsbetalte mediers sammenkædning til sygdommen ikke baseret i evidens og almindelig sund fornuft.

Excess

Del artiklen her: