3 FRONTLINJE-LÆGER UNDER ANGREB FOR KRITIK AF CORONA-HÅNDTERINGEN

WHM
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Vi hører det igen og igen: Kritiske læge-røster, der sætter spørgsmålstegn ved de statslige myndigheders håndtering af corona-krisen, bliver sat under pres for at tie. Ingen alternative medicinske analyser, forklaringer eller indfaldsvinkler bliver accepteret. 

Medmindre der ER ved at gå hul i diget? På hjemlig grund konstaterer jeg i hvert fald, at Berlingske – der ellers er gået hen og blevet så politisk korrekt, at det hviner – 22.02.20 havde denne kronik i avisen af Inger Ros, ledende overlæge, Psykiatrisk Akutmodtagelse, Bispebjerg Hospital: 

”Overlæge: I mit arbejde på den psykiatriske akutmodtagelse i København ser jeg de sande ofre for covid-19-pandemien

Mens velpolstrede journalister, epidemiologer og politikere med jobsikkerhed og deres på det tørre taler til tv-skærmene om anbefaling af diverse stramninger, og hvordan vi alle bare skal »klare den lidt endnu«, er der en meget stor gruppe danskere, hvor grænsen til »lidt endnu« for længst er overskredet. Tør vi virkelig fortsætte med at sætte økonomien samt folkets psykiske og fysiske helbred på spil?

(…)” 

NewSpeek kan desværre kun bringe indledningen, da kronikken er bag betalingsmur. Men lad daleren rulle – kronikken er pengene værd. 

*** 

Det er bare opløftende, at flere læger med fingeren på pulsen begynder at sige fra. Det sker på globalt plan, eftersom statspropagandaen og hold-kæft-bolsjerne går deres sejrsgang over den ganske klode.
Intet land, ingen nation, ingen regering undslipper hjernevasken. 

LÆGECENSUR & SKADEVIRKNINGERNE AF LOCKDOWN
I Canada tager tre modige læger bladet for munden i et timelangt interview under overskriften: LÆGECENSUR & SKADEVIRKNINGERNE AF LOCKDOWNS. 

En del af præsentationen lyder således:  

This video reveals the disturbing, and dangerous, trend of how peaceful voices of frontline physicians who dissent, and disagree, with state policy regarding COVID directives, are being silenced. Dr. Gill, Dr. Phillips and Dr. Lamba have all come under attack for their expression that public health directives and mandates are grossly flawed and misguided, and for calling attention to the incredible harms of the governments’ forced lockdowns.

***

Videoen er, forstås, på engelsk, men der er mulighed for at sætte engelske undertekster på, og de tre frontlæger taler både klart og tydeligt. 

Uhyggeligt klart! 

Del artiklen her: