2 LÆSERBREVE I EKSTRABLADET

Mundbind
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Tour de corona
Epidemiolog Lone Simonsen ligger i daglig, fast konkurrence med professor Allan Randrup om den gule førertrøje i tour de corona-skræmmekampagnen. I en fase, hvor det går op for stadig flere, at vaccinerne ikke er traditionelle vacciner, men to stik med ’noget’, hvis langsigtede følge- og bivirkninger, vi ikke kender, fremturer Simonsen: ”Jeg er heldig, fordi jeg har fået vaccinen”. 

Meine Güte. Nej, fru professor, du er ikke spor heldig. Du har ladet dig spænde for en vogn under propaganda-parolen: Tag-injektionerne-og-få-dit-liv-tilbage. Men pointen er: Vi får ALDRIG vores liv tilbage, før corona- og vaccinationspas er en saga blot. Det er i øvrigt en forbrydelse, at børn og unge lokkes til at tage stikkene i den tro, at de er adgangsbillet til fest, farver og festivaler. I realiteten bliver de forsøgsdyr for det største pharma-eksperiment i menneskehedens historie. 

(11.6.21) 

Apropos mundbind
”Mundbind er ikke et super-effektivt middel”, lyder det fra Allan Randrup. Endelig har regeringens og DRs yndlings-mikrofonholder set lyset, om end sandhedsværdien nu også kommer an på vinklen. Sundhedsfagligt er mundbindet ikke bare nyttesløst, det er decideret skadeligt, som det i praksis er blevet (gen)brugt. Derimod er mundbleen suverænt effektiv som propaganda: Konstant skal borgerne mindes om en meget, meget, meget farlig sygdom. Godt nok totalt ude af trit med kendsgerningerne og de faktiske tal på indlagte og døde, men skræmmekampagnen har været en Goebbels værdig.   

(9.6.21)

Del artiklen her: