2 AFVISTE LÆSERBREVE

newspaper
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Mette Frederiksens floskler

Mette Frederiksens skal vare sig for floskler. Senest i en kommentar til de seneste jihad-angreb i Frankrig fx ifm. Folketingets spørgetime d. 10.11. Her bliver barbariet banaliseret til, at mørkemænd vil tabe og frihed og demokrati sejre.

Suk! Aldrig et ord om årsagerne til likvideringerne. Aldrig et ord om Islams uforenelighed med vestlige, demokratiske værdier. Aldrig et ord, der sætter terrorangrebene i sammenhæng. Aldrig et ord om den fortsatte massemigration, hvis mål er at smadre suveræne nationalstater og facilitere en befolkningsudskiftning – og hvor jihadister skjuler sig i tilvandrerrækkerne.

Sandheden er ilde hørt – og har tilsyneladende stadig sværere kår på Borgen.

(Afvist af Jyllands-Posten)

Er Covid-19 farligere end anden influenza?

Mette Frederiksen forklarer efterhånden alt og alle – herunder drakoniske tiltag med mundbind (der dokumenteret ikke virker i praksis), forsamlingsforbud, ulovlig mink-slagtning mv. – med, at ’vi står i en omfattende pandemi’, og ’folkesundheden kræver’.

Gør vi nu også det, og hvad er det lige ’folkesundheden kræver’?

Hvor farlig Covid er, sættes der nemlig stadig flere spørgsmålstegn ved. Disse spørgsmålstegn når godt nok sjældent eller aldrig igennem i de statsstøttede medier med DR og TV2 i spidsen, så størstedelen af befolkningen holdes i uvidenhed om, at så farlig er sygdommen nok alligevel heller ikke. Måske ikke farligere end anden influenza, når man ser på dødstallene?    

(Afvist af Politiken)

Til gengæld har jeg pt hul igennem på Ekstra Bladet – med bl.a. disse læserbreve:

Debat: Hader Jørgen Carlsen det danske folk?

11. november 2020 Ekstra Bladet Sektion 1 Side 15 (DEBAT) 137 ord Id: e7fb9956

Formand for Højskolesangbogsudvalget, forhenværende højskoleforstander Jørgen Carlsen, har ageret nyttig idiot ift. den nye udgave af Højskolesangbogen: Den muslimske ramadansang af Isam B er blevet optaget. Højskolesangbogen, der hidtil har dannet ramme om den fine danske sang-og salmeskat – digtning og poesi på højt niveau – skal nu skridt for skridt banaliseres og gøres politisk korrekt i multikultiens navn.

Som så mange andre kulturradikale (kyniske? – naive?) globalister har formand og udvalg tilsyneladende ikke gidet sætte sig ind i islams 1400-årige historie og fatter derfor ikke, at de med deres beslutning har skåret endnu et snit i den gren, (resterne af) det danske folk sidder på. Jørgen Carlsen tror sikkert om sig selv, at han er tolerant og rummelig og menneskekærlig; i virkeligheden er han – sorry to say – den danske nationalstats fjende.

Debat: Selvfølgelig mink

10. november 2020 Ekstra Bladet Sektion 1 Side 14 (Debat) 124 ord Id: e7fb1c2d

Er det bare mig, der ser spøgelser? Eller er det temmelig tankevækkende – og foruroligende – at det lige præcis er mink, der tilskrives at være bærere af coronavirus? Hvordan kan det være, at det ikke er ræve eller pindsvin eller harer eller grise eller køer eller høns eller hunde eller katte eller rotter eller kronvildt. fortsæt selv.

Nej, SELVFØLGELIG er det mink – der passer som fod i hose til globalisternes rød/grønne dagsorden.

Frie erhverv skal smadres – offentligt ansatte tilgodeses, indtil hele Danmark er pakket ind i vat på overførselsindkomst.

Maks. tryghed – nul frihed. Den dagsorden, vi ser rulle sig ud – minder den ikke stadig mere om kommunisme indført ad bagdøren med moder stat som domptør?

Debat: Kun dødstal er interessant

8. november 2020 Ekstra Bladet Sektion 1 Side 20 (Debat) 144 ord Id: e7fa75e5

Det er mig en gåde, at vi dagligt skal præsenteres for, at x antal borgere er blevet smittet, og nu er smittetrykket igen steget.

Der er da fuldstændigt ligegyldigt, hvor mange der er smittet, hvis de ikke føler sig syge eller kun lidt syge eller noget mere syge – ligesom ved en grim influenza.

Det er dødstallet – død af covid alene, vel at mærke – der er det interessante, og dette tal er mikroskopisk.

Vi bliver trukket rundt i manegen af myndighederne, der ikke kan dokumentere, at mundbind virker – og som nærmest efter køreplan fortsætter med at smadre små og mellemstore virksomheder med deres tiltag.

Alternative (lægefaglige) synspunkter bliver systematisk holdt ude og nede af ikke mindst DR og TV2, alt imens en epidemilov med mindelser om totalitære stater søges lirket ubemærket igennem.

Hvad foregår der egentligt bag kulisserne?

Del artiklen her: