ZUNE HOLM: DER ER NOGET JEG IKKE HELT FORSTÅR …

Covid-19
Del artiklen her:

Af Zune Holm. 

2020 var året for den STORE pandemi på vores lille klode. Og i lille Danmark har vi alle mærket effekten af dette. Nedlukninger, restriktioner, påbud og den allestedsnærværende håndsprit.

Vi STARTEDE pandemien med at høre meget om de syge, indlagte, de manglende respiratorer og de mange døde. (Især i Italien og andre steder end i Danmark). Men så var der pludselig ikke så mange indlagte og døde og så hørte vi kun om smittetal og kontakttal. Indtil dét heller ikke var så slemt mere.

Der står nemlig sort på hvidt, at det samlede dødstal i Danmark i 2020, er MINDRE end i 2018!!! Helt nøjagtigt, 587 FÆRRE mennesker døde i 2020 end i 2018

HELDIGVIS kom der pludselig nogle meget farlige og eksotiske mutationer af sygdommen, som vi alle skulle være bange for. Og jeg tror faktisk det lykkedes at skræmme en stor procentdel af dem, som hver dag sidder pligtskyldigt foran fjernsynet og indtager den statsgodkendte nyhedsunderholdning.

Men de der mutationer var desværre HELLER ikke så farlige, som Mette og Magnus havde håbet på. Der var simpelthen ikke nok der døde af dem. Så derfor kom de på en ny genial idé. Nu skulle vi ALLE testes for en sygdom, som vi ikke vidste om vi havde, så vi kunne få smittetallet til at stige og dermed blive bange igen – på trods af meget få indlagte, syge eller døde.

MEN de mange tests gav alligevel hurtigt bonus. For en stor del af vores sundhedspersonale, du ved dem, som vi hele tiden har været bange for at OVERBELASTE, de blev testet positive for sygdommen, også selv om de var ganske raske og uden symptomer. Og SÅ blev vores sundhedssystem ENDELIG overbelastet, for alt det raske »syge« personale blev nu sendt hjem på karantæne, så der næsten ingen var tilbage på sygehusene. Voila! ENDELIG noget der lykkedes.

Men hvad så med de der voldsomme dødstal vi hørte om i starten af pandemien? Jo, jeg har selvfølgelig tjekket tallene i Danmarks Statistik. Og det er meget mystisk. Der står nemlig sort på hvidt, at det samlede dødstal i Danmark i 2020, er MINDRE end i 2018!!!

(Helt nøjagtigt, 587 FÆRRE mennesker døde i 2020 end i 2018)

Undskyld mig, men er der noget jeg har misset?! Var der er en global pandemi i 2018, som JEG ikke hørte om?!

Kan man have en LIVSFARLIG pandemi, som forårsager nedlukninger i stor stil, frygt og panik, økonomisk ravage, enorme statslån, påtvungne mundbind, håndsprit, forsamlingsforbud og afstand til alt og alle …. Uden FLERE DØDE mennesker end normalt?!

Og hvordan giver det mening at vaccinere HELE befolkningen, for milliarder af kroner, med hasteproducerede og endnu ikke endeligt godkendte vacciner, mod en sygdom, som kræver at man både er GAMMEL, SVAG og KRONISK syg, for at dø af den? (Altså med mindre, man tjener penge på vacciner, forstås)

Ja, jeg spørger bare …

(Indlægget har været bragt i Midtjyskeavis 04.03.21)  

Del artiklen her: