ZELENSKYS ’KILL-LIST’

OBrien
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Vidste du, at Ukraines præsident-imitation – USA-kransekagefiguren Zelensky – har en ’kill-list’ (også kaldet en ’hit-list’) – og nej, det har intet at gøre med popmusik?

Zelenskys kill-list er en liste med navnene på alle de mennesker, som han og hans nazi-kumpaner af en eller anden grund (dit gæt er ligeså godt som mit) finder det nødvendigt at snigmyrde. 

Obamas personlige hit-liste
I denne henseende går han tilsyneladende ex’en Obama i bedene. 

Men måske vidste du ikke, at den venligt smilende og veltalende mand jævnligt havde møder om opdateringer af sin personlige hit-liste?   

Eller måske skulle du stille dig selv spørgsmålet, som denne journalist så frejdigt kaster op til fri afbenyttelse: How many people in your life have mysteriously turned up dead in often bizarre circumstances?

Mord har nok altid været kendt og anvendt

Mord som en accepteret politisk problemløsningsmetode har nok altid været kendt og anvendt. ”Et tu, Brute” husker du sikkert fra skolens latin- eller engelsktimer [Shakespeares ”Julius Caesar”].
Men at metoden praktiseres endnu i dag – i vores humanistiske og veloplyste tidsalder – er vist ikke noget, ret mange tænker over, når vi beundrende tiljubler vore folkekære præsidenter og ledere?

Eva Bartlett 

Har du fulgt lidt med i verdens konfliktområder, kender du sikkert også den modige journalist Eva Bartlett – en blandt de meget få – som tidligere har rapporteret fra krigen i Syrien. 

I dag befinder hun sig i, og rapporterer fra, Donbass-området i det sydøstlige Ukraine. Og naturligvis er hun på klovnens ”hit-liste”, for ingen, som nærmer sig sandheden om nazisternes grusomheder – og tør berette om dem – kan tillades at leve.
Underligt at disse personager tror, at de myrder og begraver tankerne og ideerne, når de udsletter mennesket, som formede og udtrykte dem.

Vi lever vi i en tid, hvor Vesten har omdefineret alt: Krig er fred, frihed er slaveri. Ikke at forglemme, at mænd i dagens Vesten kan føde børn og kvinder deltage i de mest brutale sportsgrene fra boksning over såkaldt ”fuldkontakt kampsport” til ishockey. 

Zelensky har forstået den sang, så hans ’hit-liste’ indtager den ubestridte førsteplads i vores ”krig-er-fred-forvandlingen”. 

’Hit-listen’ har derfor helt i tråd med vore dage intet som helst at gøre med mord – eller popmusik for den sags skyld – men er en kill-list med det lidt forvirrende navn: ”Peacemaker”. Intet mindre kan gøre det. 

Hør her Eva Bartlett og Dean O’Brien som blandt mange andre journalister begge er på Zelenskys liste.  

Lidt samtidshistorie om Donbass og Odessa 

Lidt samtidshistorie: Du husker, at Donbass-området – som i umindelige tider har været en del af Rusland og derfor stadig er befolket af mere end 95% russere – ifølge den såkaldte Minsk-aftale var garanteret et omfattende selvstyre. 

Du husker sikkert også, at den ukrainske regering, trods gentagne opfordringer, aldrig levede op til egne ord og aftaler, men derimod lige siden 2014 har bombarderet civilbefolkningen – skoler og hospitaler inklusive – med tusindvis af døde og titusindvis af lemlæstede til følge. 

Donbas-området (eller blot Donbas) er fællesbetegnelsen for de to sydøstlige regioner Donetsk og Lugansk, som støder op til Sortehavet. 

Den for tiden meget omtalte millionby Odessa, en havneby ved Sortehavskysten, har ligeledes en meget stor russisk befolkning. Byen Odessa er beliggende i Odessa oblast som mod sydvest grænser op til Moldavien. I dag er byen Odessa mere berygtet end berømt for, at de Maidan-importerede nazister i 2014 indebrændte 48 russiske fagforeningsfolk. De som forsøgte at komme ud af den brændende bygning blev skudt i dør- og vinduesåbningerne.

En såkaldt oblast er en politisk og administrativ selvstyrende region. Betegnelsen anvendes stadig i dag i (vist nok) alle tidligere sovjetiske besiddelser såsom fx Ukraine, Georgien, Bulgarien, Belarus, men er en før-sovjetisk betegnelse for en autonom region. 

Langt den overvejende del af befolkningen i Odessa oblast er russisk-talende. Byen Odessa var tidligere Ruslands 3. mest vigtige by efter Skt. Petersborg og Moskva.

Eva Bartlett ikke den eneste modige journalist

Eva Bartlett sidder ikke som langt den overvejende del af de vestlige journalister i et trygt redaktionslokale tusinder af kilometer fra begivenhedernes centrum. Ej heller drikker hun kolde whisky-sjusser på en fredelig bar i Kievs rigmands-kvarter og lader fuldemands-historierne flyde og overfylde verdenspressen.
Derimod befinder hun sig i brændpunktet, hvor hun med egne øjne afmonterer de vestlige løgnehistorier. For eksempel den om civile ukrainere, som russerne angiveligt skulle have myrdet og forsøgt gemt i massegrave.

Heldigvis er Eva Bartlett ikke den eneste modige journalist og derfor heller ikke den eneste som er sat på Zelenskys ”Peacemaker-list”. 

Hør for eksempel No lie, I’M on FASCIST Zelensky’s KILL List! I RESPOND to being on his “Peacemaker” kill list 

 

Del artiklen her: