NewSpeek

WHO-AGENDA 2030. TALE VED FN-BYGNINGEN I GENEVE

PeterSweden
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

PeterSweden er et nyt bekendtskab for mig, men han spillede en central rolle i kritikken af WHO-agendaen ved det nyligt afholdte møde.

WHO-mødet er forbi, men det er godt at vide, at der blev og fortsat bliver gjort modstand mod World Hell Organisation, der bedst kan karakteriseres som en terrororganisationen.

Lyt til PeterSweden her:

WATCH: My speech outside UN exposing Agenda 2030

”Lige nu afholder WHO deres årlige verdenssundhedsforsamling i FN-bygningen i Genève, Schweiz.

De arbejder på at planlægge pandemitraktaten, som vil se WHO få magt og kontrol over suveræne lande, sådan at de kan tvinge lande til at indføre vaccinepas, karantæner og endda CENSURERE ting, de anser for at være “misinformation”.

Dette er et stort globalistisk magtgreb

Troede du, at tingene var dårlige under covid? Tingene vil blive meget værre, hvis WHO får magten til at indføre lockdown-foranstaltninger og sådan efter forgodtbefindende. Vi står over for en ny trussel om tyranni.

Det schweiziske folk organiserede en protest mod WHO og pandemitraktaten, og jeg havde æren af ​​at være taler ved protesten. Det var fedt.

Frihedsklokkerne kom med deres koklokker og stod uden for WHO-konferencen og larmede en del.

Jeg talte sammen med mange andre uden for FN-bygningerne i Genève, hvor WHO holdt deres verdenssundhedsforsamling.”  (PC-oversættelse)

Lyt og se min tale på min Rumble-kanal her:

https://rumble.com/v2qlfo0-powerful-speech-exposing-agenda-2030-at-the-un.html

https://petersweden.substack.com/

***

Del artiklen her:
Exit mobile version