WHISTLEBLOWER DR FRANCIS BOYLE UDSENDER HASTE-ADVARSEL

FrancisBoyle
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg ved det. NewSpeek formidler ustandseligt ’urgent warnings’ fra en række forskellige mennesker, bl.a. Mike Yeadon og Vernon Coleman – men de ER ’urgent’.  

Det er presserende, at flere forstår, hvad der er gang i med The Great Reset og WHO-traktaten, hvis essens er ”a literally totalitarian medical scientific dictatorship for the entire world”.

Lyt først her: 

Mike Adams: Dr. Francis Boyle issues URGENT WARNING   

Perspektivering – follow the money og connect the dots 

PHEIC      

The Pharmaceutical Hospital Emergency Industrial Complex (PHEIC) is attempting to colonize the developing world via the proposed “Pandemic Treaty,” which has been renamed: WHO CA+

Exposing Trickery  

PowerOfCapitalism

How Blackrock’s Larry Fink Created the Global Energy Crisis 

Hvordan Blackrocks Larry Fink skapte den globale energikrisa            

Biden-administrasjonen og EU har insistert på at alt er på grunn av Putin og Russlands militære handlinger i Ukraina. Det er ikke slik det er. Energikrisen er en lenge planlagt strategi fra vestlige bedrifts- og politiske miljøer for å demontere industrielle økonomier i navnet til en dystopisk grønn agenda.

«A Fundamental Reshaping of Finance», annonserte Fink, som forvalter verdens største investeringsfond med rundt 7 billioner dollar under forvaltning, en radikal avvikling av bedriftsinvesteringer. Penger skulle bli grønne.

Videre uttalte han: «Hver regjering, selskap og aksjonær må konfrontere klimaendringene.»

”Spesielt samme år (2020) ble BlackRocks Fink utnevnt til forstanderskapet til Klaus Schwabs dystopiske World Economic Forum, den bedriftsmessige og politiske forbindelsen til Zero Carbon UN Agenda 2030.”

”Den kombinerte virkningen av Finks svindelaktige ESG-agenda i Biden-administrasjonen og EU Zero Carbon-galskapen skaper den verste energi- og inflasjonskrisen i historien.” 

De fleste mennesker er forvirret over det som er en global energikrise, med prisene på olje, gass og kull som samtidig øker og til og med tvinger fram nedleggelse av store industrianlegg som kjemikalier eller aluminium eller stål. Biden-administrasjonen og EU har insistert på at alt er på grunn av Putin og Russlands militære handlinger i Ukraina. Det er ikke slik det er. Energikrisen er en lenge planlagt strategi fra vestlige bedrifts- og politiske miljøer for å demontere industrielle økonomier i navnet til en dystopisk grønn agenda. Det har sine røtter i perioden i god tid før februar 2022, da Russland startet sin militære aksjon i Ukraina.

Del artiklen her: