Islam – Den 11. Landeplage

Når der er så meget oplysning om og dokumentation for islams ekspansion i de vestlige samfund, hvorfor er vi så ikke i stand til at standse den? Vi mangler at erkende at det er vores eget værdigrundlag, der er blevet for svagt.

Smart City – smart eller snarere snigløb?

Frederiksberg Kommune har ophængt trådløse enheder i vejbelysningen på alle større veje. Men er borgerne overhovedet blevet informeret om, hvilke data, der indsamles, og hvem der får adgang til oplysningerne?

Stop alle integrationsprojekter

Integrationsprojekter er penge ned i et stor hul. Kun danskkurser kan man forlange, at skatteyderne betaler til.

HVOR BLEV SANGEN AF?

Cand.theol. og psykoterapeut Kirsten Sarauw fik i 2015 en kronik trykt i Berlingske om den danske sangskat – og de systematiske forsøg på at begrave den. Lone Nørgaard gengiver her kronikken i et foredrag.

NECKLA KELEK KLARGØR KULTURFORSKELLE

Neckla Kelek er en af Tysklands skarpeste islamkritikere.  Hun er aktuel med sin bog ”Kulturernes kaos”, der først og fremmest fokuserer på hendes forskning i tyrkiske parallelsamfund i Tyskland, hvor hun bor.  Lone Nørgaard præsenterer hendes bog.

TØRKLÆDET ER ISLAMISERINGENS SPYDSPIDS

Er det islamiske tørklæde som ofte forfægtet blot 30 gram stof, eller er sløret i virkeligheden en politisk uniform? I denne video argumenterer Lone Nørgaard for den politiske uniform – og at tørklædet bør forbydes i alle offentlige institutioner.

EUROPAS SELVMORD

Douglas Murray er forfatter, journalist og samfundsdebattør. Han er aktuel med en ny bog, der stiller skarpt på Europas selvmord: ”The Strange Death of Europe”. Heri vender han næsten hver en sten i den indvandringsdebat, der har stået på siden 1960’erne. Lone Nørgaard præsenterer bogen.

ISLAMISK TERRORISME – hvor kommer den fra?

Der er en essens i islam, der ansporer radikale elementer til at slå ihjel i Allas navn. I hvert fald ifølge islamforskeren Ibn Warraq. Lone Nørgaard præsenterer her i et videoforedrag hans bog om rødderne til jihad – benævnt islams 6. søjle.

ISLAM HAR ALDRIG GJORT OP MED SLAVERI

I nyere tid kæder man næsten altid slaveri sammen med den transatlantiske slavehandel. Uden at være opmærksom på, at europæerne i Afrika benyttede et allerede velorganiseret muslimsk slaverisystem. Lone Nørgaards video kaster lys over historien.

Se Newspeeks videokanal her eller gense et udvalg af ældre indslag nedenfor (bemærk, at nogle af indslagene skal spoles tilbage):

KAN ISLAM REFORMERES?

Den aktuelle tilstand i den arabiske verden er dysfunktionel. Det er ikke mindst afvisningen af naturlove og årsag-virkning, fremkaldt af en bestemt gudsopfattelse, der har fjernet selve videnskabens formål fra den muslimske forstand. Lone Nørgaard gennemgår hovedsynspunkterne i bogen ”The Closing of the Muslim Mind”.

DE KOLDE KENDSGERNINGER

Jeppe Juhl hudfletter politikerne og medierne oven på terrorangrebet i London.

Kriminaliteten steget voldsomt under Lars Løkke

Kriminaliteten er steget historisk, siden Lars Løkke Rasmussen kom til magten i foråret 2015. Der er en direkte sammenhæng imellem Venstres åbning for titusinder af migranter og flygtninge, partiets modvilje mod udvisning af kriminelle udlændinge og den ekstreme stigning i personfarlig kriminalitet, herunder voldtægter.

VI, DE UANSTÆNDIGE EKSTREMISTER

Den journalistiske elite forsøger desperat at lukke munden på anstændige, bekymrede danskere ved at betegne dem som højreekstremister, der skal udelukkes fra den offentlige samtale. Jeppe Juhl svarer igen.

Politikens kommentar fra Marcus Rubin

Radio-indslag Radio24Syv med Rubin

Venstre på vej væk fra danskernes virkelighed

Lars Løkke Rasmussen og hans kronprins Kristian Jensen har udstukket Venstres fremtidige politiske linje, og den sigter imod grænseløs globalisering og mange flere flygtninge. Dermed er partiet på vej ud af danskernes virkelighed, og dermed dansk toppolitik.

Trump overdrev ikke, da han pegede på Sverige som et bedrøveligt eksempel på, hvad muslimsk indvandring kan medføre. Tværtimod. Islamisk styrede områder, voldtægtsepidemi og en kollapset retsstat. Landet er på vej ud i en humanitær katastrofe, et reelt sammenbrud som ikke kan stoppes.