Se Newspeeks videokanal her eller gense et udvalg af ældre indslag nedenfor (bemærk, at nogle af indslagene skal spoles tilbage):

DE KOLDE KENDSGERNINGER

Jeppe Juhl hudfletter politikerne og medierne oven på terrorangrebet i London.

Kriminaliteten steget voldsomt under Lars Løkke

Kriminaliteten er steget historisk, siden Lars Løkke Rasmussen kom til magten i foråret 2015. Der er en direkte sammenhæng imellem Venstres åbning for titusinder af migranter og flygtninge, partiets modvilje mod udvisning af kriminelle udlændinge og den ekstreme stigning i personfarlig kriminalitet, herunder voldtægter.

VI, DE UANSTÆNDIGE EKSTREMISTER

Den journalistiske elite forsøger desperat at lukke munden på anstændige, bekymrede danskere ved at betegne dem som højreekstremister, der skal udelukkes fra den offentlige samtale. Jeppe Juhl svarer igen.

Politikens kommentar fra Marcus Rubin

Radio-indslag Radio24Syv med Rubin

Venstre på vej væk fra danskernes virkelighed

Lars Løkke Rasmussen og hans kronprins Kristian Jensen har udstukket Venstres fremtidige politiske linje, og den sigter imod grænseløs globalisering og mange flere flygtninge. Dermed er partiet på vej ud af danskernes virkelighed, og dermed dansk toppolitik.

Trump overdrev ikke, da han pegede på Sverige som et bedrøveligt eksempel på, hvad muslimsk indvandring kan medføre. Tværtimod. Islamisk styrede områder, voldtægtsepidemi og en kollapset retsstat. Landet er på vej ud i en humanitær katastrofe, et reelt sammenbrud som ikke kan stoppes.