NewSpeek

VI ER TRÅDT IND I TVANGSMEDICINERINGENS ÆRA

Vaccine
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.  

Engang var beslutningen om et medicinsk indgreb en sag som afgjordes mellem patient og egen læge. Den tid er ovre, og vi er nu trådt ind i tvangsmedicineringens æra, hvor staten, dvs. politikere og sundhedsbureaukrater bestemmer over individets krop og ordinerer den behandling, som staten finder nødvendig.

Politikere og fagfolk, som i strid med grundlov og internationale konventioner arbejder imod individets autonomi og selvbestemmelse, promoverer nu den usandhed, at det er de uvaccinerede, som er skyld i smittespredning.

Som det fremgår af de hårde facts fra Israel, er de fleste (op mod 90%) hospitalsindlagte fuldt vaccinerede – altså folk, der skulle forestille at være beskyttet mod sygdommen. I en verden styret af logik, ville konklusionen på disse observationer fra Israel være, at vaccinerne ingen effekt har; der er simpelthen ingen anden logisk forklaring.

Corona-cirkusset er ikke styret af logik

Corona-cirkusset er imidlertid ikke styret af logik. Derfor kan det heller ikke komme bag på os, at de uvaccinerede nu skal have skylden for de vaccineredes sygdom. 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/tysk-laegeformand-uvaccinerede-folk-boer-naegtes-rejse

https://www.tvmidtvest.dk/tv-2/optimistisk-mette-frederiksen-forventer-at-store-nedlukninger-er-fortid

Det er det, der med et godt dansk udtryk hedder ‘goddag mand, økseskaft’. Det ville give omtrent ligeså meget mening, som hvis man gav folk uden redningsvest skylden for, at folk iført defekte redningsveste druknede.

Traditionelt er en vaccine en ‘behandling’ som forebygger en sygdom. COVID-19-vaccinerne er imidlertid ikke traditionelle, da de, som vi ser det i Israel og flere andre steder, ikke beskytter mod sygdommen. Det tjener således absolut intet formål at vaccinere den resterende lille procentdel endnu uvaccinerede. Virusset vil stadig spredes i en befolkning med 100 % vaccinerede, hvilket dataene fra Israel tydeligt viser.

Folk, der har studeret de videnskabelige data og forstået funktionen af en mRNA-vaccine, og som kender til de katastrofale dyreforsøg, som indtil videre har forhindret en godkendelse af denne type vaccine, har naturligt nok takket nej til at deltage i dette eksperiment. Imidlertid fortsætter chikanen og det ubegrundede pres for at få sprøjten i armen på de sidste få procent. Vaccinerne synes nu mest af alt at have karakter af rituelle indsprøjtninger, hvis formål er at bekræfte individets fortsatte ret til deltagelse i samfundet.

De vaccinerede vil være de største potentielle spredere

Sandheden er, at de vaccinerede har op mod flere hundrede gange større virus-belastning end de uvaccinerede, og de vaccinerede vil således være de største potentielle spredere. Dernæst er de vaccinerede skyld i det altoverskyggende problem, nemlig at det er dem, der skaber varianterne via det evolutionære selektionspres, de lægger på virusset.

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccinated-healthcare-workers-threat-unvaccinated-patients-co-workers/

Sidstnævnte problem er fra start blevet påpeget af eksperter som fx dr. Robert Malone, professor Luc Montagnier og dr. Geert Vanden Bossche, der gang på gang har fremhævet, at man aldrig må påbegynde en vaccinationskampagne midt i en pandemi.

De danske fagfolk, der tjener regering og big pharmas ‘new world order’-politik er imidlertid ligeglade med eksperterne. Det hele handler nemlig ikke om evidens og logik, men tilsyneladende mere om tvang for tvangens skyld.

Tankerne går i retning af tredivernes Tyskland

Tankerne går i retning af tredivernes Tyskland, hvor løgnen om et lille jødisk mindretals sygdomsspredning var et led i en sinister dagsorden. Med de eskalerende forfølgelser af uvaccinerede i Australien, USA og Canada er det trist at måtte erkende, at næste skridt historisk set vil være indespærring i lejre. 

Udviklingen i disse lande efterlader mig så chokeret, at jeg finder mig ude af stand til at formulere en kommentar til det. Når ondskab når et vist niveau, er det som om, det talte og skrevne sprog helt mister sin kraft og betydning – som at se hele verden i brand og selv stå mutters alene med vand i et fingerbøl. At ‘pennen er mægtigere end sværdet’, synes mig i dette øjeblik at være et temmelig naivt udsagn.  

Del artiklen her:
Exit mobile version