VESTEN SYNGER PÅ SIDSTE VERS

Spirituality
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

SPIRITUALITET 

[Klummer på NewSpeek er udelukkende udtryk for skribentens mening. NewSpeek er ikke nødvendigvis enig med skribenten]  

***

Vi er nu så langt inde i ”nedlægningen” af Vesten, at mange forstår, at denne vores såkaldte “fri verden” synger på sidste vers. Med mere end 250 fremtrædende danske politikere og virksomhedsledere, der arbejder ihærdigt for gennemførelsen af Klaus Schwabs Agenda30, er der ikke langt fra vores fallerede ”demokrati” til en totalitær stat.

Vestens sammenbrud skyldes for en stor del vores spirituelle forfald
Mange er også ved at få øjnene op for, at Vestens sammenbrud for en stor del skyldes vores spirituelle forfald, der med accelererende fart har været under udvikling de sidste par hundrede år.
Dette er ikke sket, fordi vi mennesker har fået større indsigt eller er blevet ”klogere”. Tværtimod er det en bevidst planlagt taktik, som med stor tålmodighed og konsekvens er blevet gennemført for at frarøve os vores moralske og etiske kompas. 

De kompasløse, moralsk forfaldne og uvidende er lette ofre og styres enkelt i retninger til gavn for de skjulte igangsættere. Helt imod hvad der tjener til bedste for dem selv og vi almindeligt dødelige. 

Samme kompasløses IQ er faldet så drastisk i Vesten, at den gennemsnitlige IQ siges at være nede omkring 80, når vi når 2035. De, som har undersøgt dette, mener, at en snit IQ på 80 er så lavt, at vi i Vesten ikke længere kan opretholde vores komplicerede samfundsstrukturer, hvorfor de ”helt af sig selv” går i opløsning. 

Alt synes at være lagt tilrette for Schwabbernes nye verdensorden
Alt synes at være lagt pænt tilrette for Schwabbernes nye verdensorden, hvor hverken du, jeg eller oven for nævnte 250+ landsforrædere vil eje noget.
Disse forrædere er ramt af grådighedens vrangforestilling, at de er selvskrevne indbyggere i Schwabbens 1000-års rige.
Ak ja, IQ-faldet rammer bredt. Måske vil en behjertet sjæl fortælle dem, at de blot er kanonføde, brugbare idioter uden rygrad eller tanke for andre end dem selv. 

Den enkle løsning hedder tilgivelse
Den enkle løsning på alle vores selvskabte problemer og ringe selvværd hedder tilgivelse – universalmidlet vi fik for 2000 år siden til fri afbenyttelse af ham, der aldrig bekymrede sig om dagen i morgen.
Ligesom stort set alt, han lærte os, er også tilgivelse blevet forkvaklet og misfortolket. Tilgivelse betyder ikke, som præsten har forsøgt at lære os, at vi skal undskylde eller acceptere at andre angriber os eller gør os fortræd. (Meget mere herom i fremtidige artikler). 

Paulus mente, at løsningen var en stærk ”kirke”
Den romerskkøbte, jødiske lejesoldat Paulus mente og brugte sit liv på at forkvakle sandalmandens [Jesu] ord. Han mente at løsningen var en stærk ”kirke”, som kunne hamle op med konger og kejsere og de ligeså menneskefjendske politikere. 

Det var så enden på sandalmandens gode hensigter, som aldrig havde nogen kirke i tankerne, for forholdet mellem dig og din skaber er en personlig forbindelse, som ikke findes i mursten, hvor smukt de end er arrangeret. 

Da Paulus imidlertid betragtes som grundlæggeren af den kristne kirke og tro, er jeg helt klar over, at mine ord vil oprøre stort set hele kristne ”verden”. Det tager jeg nu ganske roligt, for ikke en eneste af disse oprørte har været Hjemme i ”Paradiset” og afstemme deres ord med Ham. (Mere herom i senere artikler).

I betragtning af Paulus’ fortid som den skånselsløse indfanger og korsfæster af de første, som fulgte læren om tilgivelse, er det forståeligt, at han nok ikke kunne gøre så meget andet end at korsfæste ”uslingene”. 

Det eneste, Paulus efter min mening har bidraget med, er åbenbaringen, som han fik på sin vej til Damaskus. Den viser os alle, at vore fortid absolut ingen betydning har. Vi kan alle blive ”frelst” uanset vores fortidige ”misgerninger”. Dette er et faktum, jeg selv kan bevidne. 

”Kristendommen” forsøger at fodre os med en falsk lære
Da ”kristendommen” har fået sandalmandens ord helt galt i halsen og stadig forsøger at fodre os med en falsk lære, der ikke har givet os brugbare redskaber, er det forståeligt, at mange vender ryggen til kirker og præster og i stedet tiltrækkes af vore dages endeløse gør-hvad-du-lyster-tilbud.

Jeg håber at kunne tilføre dig brugbare informationer, som forhåbentlig vil give dig et nyt syn på spiritualitet. De fleste tror, at der skal noget helt specielt og meget barnagtigt til for at ”tro”. Det er forkert, men også dét bliver emnet for fremtidige artikler.

***

Du har mulighed for at stille spørgsmål til mig via email om ting, du ikke forstår eller gerne vil have uddybet. Den eneste betingelse er, at dine spørgsmål og mine svar kan offentliggøres i NewSpeek, hvis red. finder, at de har almen interesse. 

Mailadressen kommer her: QAnewspeek@vivaldi.net og vil fremover være at finde under de tekster, jeg skriver om spiritualitet. 

Del artiklen her: