VENSTREFLØJENS MORALSKE KOLLAPS

christiansborg
Del artiklen her:

Af Klaus Ewald.  

Intelligentsia rimer på venstre side af det politiske spektrum. Højrefløjen er langt bagud. Venstreorienterede tænkere, digtere, forfattere, skuespillere, musikere, undervisere, allehånde meningsdannere og politikere har kun haft en afgud. Vi taler ikke om afguden Svantevit, som biskop Absalon lod gå op i luer for 1000 år siden, som en af vendernes hedenske symboler på østersøkysten af Tyskland. Vi taler om Das Kapital, forfattet af ingen ringere end Mefistofeles selv: Karl Marx. Ideologen, der har flere menneskeliv på sin samvittighed end nogen anden, når man sammentæller de millioner, hans åndelige udøvere har ladet aflive til fordel for egen magt og indflydelse.

Alle som en har de venstreorienterede ofret menneskerettigheder og humanisme. Det være sig i Østeuropa, i Nordkorea på Cuba, ja overalt, hvor der har været en mulighed for at vælge mellem menneskelighed og despoti, blot mantraet har været på marxismens betingelser. Siden 2. verdenskrig og frem til murens fald var der splittelser mellem hardlinere og softlinere som SFerne, men fællesnævneren har stadig været proletariatets diktatur. At softlinerne talte om demokratisk socialisme, ændrer ikke en tøddel ved bundlinjen. “Man sætte Ølse for, man sætte Ølse bag, pølsen dog beholder sin smag”, som Johan Herman Wessel satirisk skrev i sit “Parodierede vers” tilbage i 1700-tallet.

At østeuropæerne frigjorde sig ved murens fald i 1989, efter årtiers undertrykkelse, ændrede ikke på holdningen blandt venstreorienterede i Danmark og i Vesteuropa. Her fungerer alting fortsat, som om Gulag Øhavet ikke havde eksisteret, som om den kinesiske kulturrevolution havde været et teaterstykke. At tænke sig, at kommunister, slet forklædt som unge rødgardister, under dæknavne som Pernille Skipper og Johanne Schmidt Nielsen, fortsat kan opmønstre hver 10. vælger herhjemme fortæller noget om, hvilken evne marxismen har til at forgifte folks sind. Freuds fortrængningsprocesser in mente.

Venstrefascisterne danner i dag alliance med det reaktionære indvandrersegment, ghettomuslimerne, i de socialt udsatte boligområder. Det blot for at beholde indflydelsen i de styrende organer på kommunalt- og på landsplan, dvs. i byråd og Folketinget.

De kulturradikale venner i RV gør SF og EL rangen stridig om at føre røvslikkerkulturen til torvs, og det gerne helt ud på de sociale medier. Ingen holder sig for gode til ikke at ønske ghettomuslimerne en god ramadan eller Eid fest, som var vi som vantro allerede i færd med at betale den skat, som koranen påbyder at afkræve os kristne. Måske ved de venstreorienterede noget, vi ikke ved? Måske tager de fremtiden på forskud om, hvordan det bliver, når den kristne kultur er hedenold?

Årsagen til venstrefløjens omfavnelse af islam bygger på et fælles autoritært ophav iblandet en naiv forestilling om at ville beskytte det religiøse, undertrykte mindretal mod højrefascisterne. Min påstand er, at venstrefløjens folk ender på samme måde som kapoerne i jødeghettoerne under det 3. Rige. Nyttige idioter, der selv ryger med de sidste tog østpå.

Sandheden er, at Vesteuropa og Danmark er blevet venstrefløjens menneskelige eksperimentarium. Efterhånden som antallet af indtrængende migranter i EU stiger, vil straffelovsovertrædelser og utryghed eskalere. De økonomiske byrder vil tvinge kommunekasserne i knæ herhjemme og udenlands. Antallet af etnisk danske skatteydere vil falde drastisk i den næste generation. Alene de seneste to år under den socialdemokratiske regering er 12.000 ikke-vestlige migranter kommet hertil ved familiesammenføringer. Omkring 1 million borgere i Danmark har i dag udenlandske rødder. Danskheden bliver en saga blot.

Sandheden er også, at venstrefløjen etisk og moralsk er kollapset. Venstrefløjen har længe styret Danmark og Vesteuropa mod afgrunden i en uskøn forening med et mangfoldigt EU og et FN underlagt konventioner og Sharia-baserede lande. Det gør ondt værre med en olding som Biden i Det Ovale Værelse i Washington, en mand, der ikke kan tælle til kartoffel uden en teleprompter. Den vestlige verden står uden moralsk bolværk og styrer mod sin egen undergang.

Sandheden er, at den vestlige, og snart ikke så frie verden gennemgår en kulturrevolution fuldt på højde med, hvad Maos Kina gennemgik i 1960’erne. Den blodige del begynder, når internationalismen og den politiske ensretning og korrekthed forvandler ghettoområderne i Europa til nye enklaver som et Libanon i brand. No go-zonernes antal eksploderer. Om en generation vil de socialt udsatte marginalområder forvandle sig til mainstream-samfund.

Sverige er frontløber med lige så mange bombesprængninger som krigszoner i dele af den 3. verden. Antallet af voldtægter mod kuffar-kvinderne når år for år nye højder, som var Sverige et u-land. Alt imens de venstreorienterede intellektuelle sidder og debatterer på statsstyrede tv-programmer om, hvordan man holder Sverigesdemokraterne ude i kulden. Huset brænder, men man undlader at ringe til brandvæsenet.

Når der er tale om at slå alarm over islamiseringen i Frankrig, så tegner de mange militærfolks underskriftsadvarsel mod islamisering og borgerkrig et billede af, hvor grelt det står til i det foreløbig eneste vestlige land i permanent undtagelsestilstand.

Venstrefløjens verden og logik er vendt på hovedet. Her kaldes nationalt orienterede for nazister, mens dem, der forvalter den mest yderliggående konservatisme, islam, kaldes mangfoldige, og det åndelige budskab fra islam for fredens religion. Islam er beskyttelsesværdig, fordi religionen (læs ideologien) er international ligesom marxismen selv. Marxismen baner vejen for islam, problemstilling og agenda er sat. Kunsten bliver at vende opinionen og fortælle folket, at kejseren og hans følge ikke har noget tøj på.

Marxismens børn har dygtigt forstået at tage vor verden som gidsel. Det gælder på alle parametre. Selv de liberale og konservative partier er rykket ud til venstre af frygt for udskamning. De har endnu ikke forstået, at politisk korrekthed er født og opvokset i Karl Marx’ tankemylder.

Corona-restriktionerne har blot fortsat afmonteringen af vor åndelige kultur. De har været endnu en kærkommen lejlighed for de venstreorienterede til at dominere og ensrette. Indgrebene i frihedsrettighederne er forløberen for den nye verdensorden, der venter. Og de nationalkonservative går dystre tider i møde, hvis de ikke organiserer sig bedre og går til modangreb verbalt som fysisk. De bliver jaget vildt.
Se på Paludan, han er det bedste termometer på, hvor meget danskhed, der er tilbage i ghettokvarterene. Han tør, hvor andre tier. Ekstra Bladet har for længst lagt det slogan i graven til fordel for politisk korrekthed.

The Great Reset, den internationale økonomiske igangsætning efter corona-nedlukningen vedtaget af World Economic Forum, er gammel vin på nye flasker. International marxisme forklædt som frelser for det nye proletariat. I øvrigt godt hjulpet på vej af marxismens bannerførere, de sociale medier, og mainstreampressens folkekommissærer, dagens journalister. Ejendomsretten skal gradvis afskaffes og løn-og kapitalindkomst erstattes af borgerløn. Ytringsfrihed erstattes af andre begreber, som eksempelvis hensynet til hinanden og navnlig til et ikke nærmere defineret område om ikke at krænke andre. Dette uden hensyntagen til, at der i enhver modsætning i et demokrati, i enhver form for tilkendegivelse, ligger en holdning. Hvis ikke holdninger må brydes, så kortslutter man den demokratiske debat og dermed helt overordnet den demokratiske proces.

George Orwell fik ret, jo længere et samfund bevæger sig væk fra sandheden, jo mere vil det hade dem, der taler om den.

(Artiklen har været bragt på 24Nyt d. 18. maj) 

Del artiklen her: