NEWSPEEK-VIDEO: VENSTRE PÅ VEJ VÆK FRA DANSKERNES VIRKELIGHED

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))

Lars Løkke Rasmussen og hans kronprins Kristian Jensen har udstukket Venstres fremtidige politiske linje, og den sigter imod grænseløs globalisering og mange flere flygtninge. Dermed er partiet på vej ud af danskernes virkelighed, og i sidste ende forhåbentlig også ude af dansk toppolitik, mener Nicolai Sennels.

" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=NEWSPEEK-VIDEO%3A+VENSTRE+P%C3%85+VEJ+V%C3%86K+FRA+DANSKERNES+VIRKELIGHED&url=https%3A%2F%2Fnewspeek.info%2Fvenstre-paa-vej-vaek-fra-danskernes-virkelighed%2F&via=">">Tweet
598 Shares

14 Comments

 1. Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen er ikke snart ude af dansk politik, du glemmer helt, at de selv opstiller de spidskandidater de vil have i hovedbestyrelserne, og på valgplakaterne. DF laver kun et skalkeskjul for at fremme deres image, og stjæle vælgere både fra socialdemokratiet og venstre. I bund og grund er Folketinget ligesom en lukket loge, hvor de i samarbejde med medierne, undgår at fortælle danskerne den virkelige sandhed, men bruget 1. at male f….. på væren, hvis folket har en anden mening, så de ikke tør anden end at stemme efter diktat.
  Vi har jo allerede oplevet at en folkeafstemning blev, skrottet, da resultatet ikke var efter politikernes ønske, og ja netop man oprettede så en gang skræmme kampagne, så borgerne blev overbeviste om, at poliktikerne jo nok ved bedst. Muligvis men bedst for hvem??? Det var altså ikke for borgerne.

 2. Jeg har ofte skrevet det på forskellige fore:

  Jeg føler mig overbevist om, at der ligger langt flere hemmeligheder gent i Barcelona-erklæringen 1995 end vi har fået kendskab til.
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php
  afslører meget, men der må være mere, som styrer vore politikere, så snart de får en regeringspost?
  Ja, selv DF viser mere og mere underdanighed for Islam’s indtog i Danmark og Europa.
  Jeg har før troet, at det alene var lukrative internationale stillinger der trak, men kan de virkelig alle være så egocentriske?

 3. Øst europa, bliver mere og mere realistisk, som fremtidigt nyt fæderland, for det her pis skal mine børn sku ikke udsættes for, de dræber danmark langsomt!!

 4. Jeg er meget enig i de tre kommentarer. De folkevalgte sælger landet for egen vinding. Det må være den nærliggende følge af deres handle måde og planlagte strategi. Samtidig fylder de os med løgn. Vi er naive hvis ikke vi regerer på det vi ser. Det er altid en god rettesnor at tro på det man ser og undre sig. Især, hvis virkeligheden, de folkevalgte udmaler, siger noget andet end det sete. Det velfungerende velfærdssamfund, med tryghed og tillid, er efterhånden, slidt op , fordi vi finder os i at andre tager det fra os uden at vi reager og siger fra med folkelig påstand. Hvorfor går vi danskere ikke på gaden og demonstrerer? Vi sidder bare og brokker os og tænker at de folkevalgte nok klarer det. MEN DET GØR DE IKKE.

  • det er prøvet, det virker ikke, politikerne er ligeglade, for de bliver jo ikke personligt ramt af en demonstration, og borgerne for dem er allerede ikke længere relevante, Kun når der er valg, så vil de så meget, men de behøver jo ikke at overholde eller arbejde for noget af det de er valgt ind på.
   Derfor er min mening, at demokratiet er nedlagt i Danmark.
   Selv ikke hvis man skriver eller taler med en politiker, hjælper det, de lover da bare “jeg skal nok undersøge sagen, jeg er enig med dig” og så sker der ikke mere. Skriver man til et parti eller en politikker ja så sendes der et standard svar tilbage, som intet siger, og ignorerer spørgsmålet totalt.
   Man kan endda risikere at få sendt et svar fra en praktikant, (nå ja det er vel også dem der sender svarerne) praktikanter er jo også lønmæssigt billigere end udlærte sekretærer som har forstand på at svarer professionelt på et hvilket som helst spørgsmål. (en professionel sekretær vil undersøge sagen, og er den relevant vil denne sekretær forelægge den for politikeren.

 5. Se Frankrig og Sverige to skræk eksempler på hvor galt det kan gå lyn hurtigt, selv der er folk stadig ikke kommet på gaderne, kun nogle små modstands grupper, men folket sidder stadig i sofaerne og håber det hele er en ond drøm der nok skal gå væk..
  Der kommer ingen på gaderne, før der flyder nok blod i gaderne og så det sku nok for sent..

 6. Tak for linket, Søren.
  Meget forties, så det er vigtigt at vi deler ud af den viden og fakta vi har og det vi finder.

 7. Som landmand kan jeg konstatere at Venstre ikke støtter landbruget – tværtimod, og borgerlige er de heller ikke på nogen måde. De er styrede af eussr og en eller anden syg nwo-dagsorden, og som alt totalitært er det nu ved at styrte sammen.

  Danmark er i realiteten et lille kommunistisk land, hvor 70 % henter alle eller en stor del af pengene i det offentlige, af de resterende arbejder størstedelen i firmaer, der arbejder for det offentlige. Réelt er arbejdsløsheden 30%, og snart kan et skatte-afgiftstryk på 70% ikke betale regningerne længere. Nordsøolien er snart slut, og landbruget chikaneres til at opgive.

  Men Løkke og de andre landsforrædere forregner sig i deres tro på eussr og mutti Merkel. De har aldrig givet Danmark noget, og når Frankrig om senest nogle få år forlader eussr, styrter vi til jorden. Ude af stand til at klare os selv.

  Heldigvis er der allerede nu et alternativ til de såkaldt borgerlige, Nye borgerlige, og de vil få mange stemmer, min incl..

 8. Ja Ny-borgerlige er umidelbart den eneste redning der ikke har med død og ødelæggelse og gøre,..

 9. Under påskeprocessioner i Sevilla, en tradition der går tilbage til 1500-tallet, blev en af processioner angrebet og ødelagt af muslimer under råbet Allah Akba. Vi her Spanien ryster opgivende på hovedet. Ikke meget med Venstre at gøre, indrømmet, men resultatet af en lemfældig omgang med immigration.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.