NewSpeek

VELKOMMEN TIL DET EUROPÆISKE FORÅR

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Der var ingen grænser for elitens jubel, da sociale medier hjalp vrede folkemasser med at omstyrte sekulærer diktatorer i den islamiske verden.

Facebook og Twitter underminerede statskontrollerede mediers hjernevask.

I parentes bemærket fik islamkendere endnu engang ret: Demokrati vokser ligeså dårligt i den islamiske verden som tulipaner i en knastør ørken. Diktatorernes endeligt gav plads til religiøse kræfter, herunder Islamisk Stat, som sendte millioner på flugt til bl.a. Europa. Helt forudsigeligt endte det “arabiske forår” i en islamisk atomvinter, hvor folk længes efter tiden under Hussein og Mubarak, og hvorfra sorte tjernobylskyer spreder katastrofen til resten af verden.

Nøjagtigt som afvigende meninger blev undertrykt af diktatorer i MENA-landene (Middle East North Africa), har europæere, som var uenige med ayatollaherne i EU-kommisionen og deres multikulturelle statsreligion, været afskåret fra at få deres holdninger repræsenteret i de helt eller delvist statsejede medier.

Facebook-revolutionen er kommet til Europa.

Indtil nu.

For med sociale medier og de nye medier har eliten mistet sit monopol på information, og folk er frie til at udforske, hvor mange der i virkeligheden deler deres længsel efter at genvinde deres lands demokrati, sikkerhed og kultur. Ethvert totalitært systems mareridt.

Ikke overraskende har EU beordret sociale medier at begrænse ytringsfriheden overfor dem, som udtrykker kritik af den herskende klasses syn på indvandring og den brutale religion, de bringer med sig.

EU har kun overlevet så længe qua massiv propaganda og undertrykkelse af folkets meninger. Men selv med verdens største reklamebudget (endda større end Coca Colas) er det ikke lykkedes Kommisionen at overbevise europæerne om det fantastiske ved åbne grænser, millioner af flygtninge og nedtromling af nationalt demokrati.

Unionen knager kraftigt i fugerne, vandet fosser ind, og det er nu sikkert at sige, at dens dage er talte. Skibet har aldrig sejlet uden at pumperne arbejdede på højtryk, og de storhedsvanvittige globalister er blevet mere og mere ekstreme i deres forsøg på at holde sammen på skidtet.

Et projekt, som på nogle områder i sin tidlige udgave var smukt på papiret, har i grådighed efter totalitær magt påkaldt sig folkets vrede, og er derfor nu på vej på historiens mødding.

Svaret er, at de blev torpederet af det europæiske folks kærlighed til deres lande.

Det samme gælder OICs (Organisation og Islamic Countries, den klart største blok i FN) ellers så effektive masseødelæggelsesvåben, den dybt forældede og stærkt uetiske flygtningekonvention.

Facebook-revolutionen er kommet til Europa. Men denne gang klapper eliten ikke i hænderne. For det er deres tur til at stå for skud, når folket som så mange gange før mobiliserer sig til kamp imod totalitære kræfter.

Flertallet af europæerne ønsker et stop for muslimsk indvandring og EU-fjendtlige partier står til at vinde i både Holland og Frankrig i år. Og tager de ikke sejren i denne omgang, gør de det helt sikkert i næste. Og mange andre lande vil, med matematisk sikkerhed, følge dem.

Til den tid vil Merkel og Løkke sidde i deres virkelighedsfjerne elfenbenstårne og spørge sig selv, hvad der dog ramte dem.

Svaret er, at de blev torpederet af det europæiske folks kærlighed til deres lande, godt hjulpet på vej af internettet.

På dette altafgørende tidspunkt i verdenshistorien, hvor klodens mest ødelæggende kraft – islam – har opbygget maksimal styrke, vil vores vestlige kulturs enorme kræfter, som har skabt de rigeste, frieste og mest humanistiske samfund nogensinde, blive frigivet til at sikre sin egen overlevelse.

Civilisationernes sammenstød bliver et episk slag af bibelske dimensioner, så er det sagt.

Det har længe set mørkt ud, men der er kommet lys.

Velkommen til Det Europæiske Forår.

Del artiklen her:
Exit mobile version