UVIDENHED OM WHO OG UKRAINE ER DEN STØRSTE TRUSSEL MOD DANMARK

Ask
Del artiklen her:

Af Per Brændgaard.

Man kan godt være farligt uvidende, selvom man har en normal eller høj intelligens. Problemet er misinformation.

Dagen efter Claus Hancke, Kim Varming og Michael Schultz havde et debatindlæg i Nordjyske med overskriften ‘Er regeringen ved at pantsætte friheden?‘ har Sundhedsstyrelsen meddelt, at covid-19 ikke længere er en samfundskritisk sygdom. Det betyder dog ikke, at WHO-truslen er aftaget. Det betyder blot, at det totalitære WHO-regime ikke kan indføres med den nuværende klassifikation af covid-19, som hurtigt kan ændre sig med nye mutationer, ligesom der hurtigt kan komme nye virusser ind fra højre, som får WHO til at trykke på den fascistiske pandemiknap.

De to største trusler mod danskernes ve og vel
De to største trusler mod danskernes ve og vel lige nu er WHO-pandemitraktaten og Ukraine-krigen. Problemet ved pandemitraktaten er, at de fleste danskere næppe har hørt om den og dens indbyggede forsøg på at indføre et totalitært, sundhedsfascistisk tyranni motiveret af virustrusler og under dække af beskyttelse af den globale folkesundhed.

Hvis danskerne blev informeret om de realpolitiske konsekvenser af vedtagelsen af den nye WHO-traktat, så ville de fleste formentlig sige nej tak til afgivelsen af Danmarks suverænitet til en korrupt organisation.

Ukraine-krigen er på kort sigt især en trussel for Danmarks økonomi, da pengene fosser ud af statskassen til militær støtte til Ukraine. Alle medlemmer af folketinget er tilsyneladende enige om, at Danmark skal arbejde for krig og ikke for fred. Ingen sætter sig ind i hele historien bag krigen, som er noget mere nuanceret end den officielle om, at Putin er en ond Hitler-type, der invaderede et helt uskyldigt, demokratisk land helt uden grund, og som kun kan tales til fornuft med rå militær magt.

Ukraine-krigen er på længere sigt en regulær trussel om 3. Verdenskrig, hvor Rusland med rimelig grund vil betragte Danmark som deres fjende som følge af vores militære støtte til Ukraine. Det, vi kalder “Ukraine”, er i virkeligheden blot fronten i NATO’s fremprovokerede krig mod Rusland og ved forlængelse også med Kina.

Atomkrig er en dårlig forretning
Den største sikkerhed for, at 3. Verdenskrig ikke ender i en altødelæggende atomkrig, er, at atomkrig er en dårlig forretning. Det militærindustrielle kompleks og de banker, der finansierer staternes militærforbrug, tjener langt flere penge på en langvarig krig med konventionelle våben end på en kortvarig krig med atomvåben.

Det er således deres grådighed, der er vores største garanti for, at det nok ikke går helt galt. At være et land i krig med konventionelle våben, hvor dansk jord også bliver en del af slagmarken, kan dog også være ganske forstyrrende for hyggen.

Det får mig til at tænke på, at det snart er Kvindernes Kampdag igen. Det bliver spændende at se, om feministerne denne gang vil på barrikaderne og insistere på, at kvinder også har ret til at blive tvunget til at være kanonføde for den globale psykopati.

Link: https://perbraendgaard.dk/2023/03/03/b-a-98-uvidenhed-om-who-og-ukraine-er-den-stoerste-trussel-for-danmark/

Del artiklen her: