USA’S PRÆSIDENT OBAMA SENDTE HEMMELIGT MILLIONER I KONTANTER, DER FINANSIEREDE ISLAMISTISK TERROR

(Foto: Barack Hussein Obama)

USA’s præsident Obama sendte hemmeligt millioner i kontanter, der finansierede islamistisk terror.

Kommentar af Ivan Dybdal

Var det højforræderi?

I januar 2016 sendte USA’s præsident Obama 400 millioner dollars i forskellige valutaer (bl a Schweizer frank og Euro) hemmeligt med fly tæt pakket med kontanter til Iran.  1,7 millioner dollars af disse kontanter er nu sporet til terroristerne i Hizbollah.

Obama-regeringens og udenrigsministeriets talsmand John Kirby forklarede, dengang det blev afsløret, at forsendelsen med fly af de mange kontanter til styret i Teheran helt tilfældigt faldt sammen med frigivelsen af fire gidsler, som styret i Iran havde taget.

Pengene – forklarede han – var shahens penge, der var blevet fastfrosset, da han flygtede  fra Khomeinis islamiske revolution i 1979. Det var derfor ved revolutionen blevet deres penge, som de nu blot fik tilbage!

En forklaring som de fleste dengang fandt var noget søgt og mange spurgte, hvorfor der skulle sendes penge til USA’s erklærede fjender og hvorfor pengene skulle sendes hemmeligt i kontanter i fremmede valutaer på fuldt lastede fragtfly uden nationalitetsangivelse. Svaret blæser stadig i vinden.

Artiklerne bekræfter tidligere rapporter fra Washington Free Beacon om Obama-administrationens bestræbelser på at gå ud over vilkårene for atomaftalen for at lefle for Iran og give det milliarder i hård valuta samt adgang til det amerikanske finansielle system på trods af flere forsikringer til kongressen om, at det det ikke var tilfældet.

Kongressens efterforskere har nu bekræftet, at Obama-administrationen beordrede finansministeriet til at udstede en hemmelig licens, der gav Iran adgang til det amerikanske finansielle system og amerikanske dollars. Denne udstedelse af licens fandt sted på samme tid som højtstående embedsmænd i Obama-regeringen under vidneansvar forsikrede kongressen om, at de ikke var involveret i sådanne aktiviteter.

Læs også:

OBAMA BESKYTTEDE TERROR-GRUPPE FOR AT SIKRE IRAN ATOM-TEKNOLOGI

TRUMP-EFFEKTEN: AMERIKANERNE MERE TILFREDSE MED USAs POSITION END UNDER OBAMA

RETSAFGØRELSE: OBAMA-REGERINGENS SKATTEMYNDIGHEDER GIK ULOVLIGT EFTER POLITISKE MODSTANDERE

REGNSKABET ER GJORT OP: OBAMA DÅRLIGSTE PRÆSIDENT FOR USAs ØKONOMI SIDEN 2. VERDENSKRIG