NewSpeek

USA’s DEMOKRATER LÆGGER OP TIL KRIG MOD BEFOLKNINGEN

Democrats
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Tucker Carlson – en af de journalister, som der stadig er grund til at følge, efter at også Fox News er blevet woke – omtalte i går demokraternes planer om at konfiskere alle våben i privat besiddelse. Det bliver en stor opgave, fordi nye millioner af amerikanere har anskaffet sig våben efter at have oplevet venstrefløjens stormtropper hærge, plyndre og slå ned for fode.

Desuden er det forfatningsstridigt. Det andet forfatningstillæg, der blev ratificeret i 1791, fastslår udtrykkeligt borgernes ret til at eje og bære våben, og Carlson betragter det som usandsynligt, at Kongressen skulle gå med til afskaffe denne ret. Men så har demokraterne andre metoder. Den kommende vicepræsident, Kamala Harris, har for længst bekendtgjort, at hun vil beslaglægge våbnene ved en “executive order” – altså en ordre, som præsidenten udsteder uden om Kongressen. 

Lidt ligesom når Mette Frederiksen giver ordre til at aflive alle mink.

Danskerne ryster på hovedet 

Danskerne ryster på hovedet over det andet forfatningstillæg, hvis de da har hørt om det. Det kan jo ikke være rigtigt, at amerikanerne bare kan gå omkring med våben.

De ved ikke, at forfatningstillægget blev indført få år efter, at amerikanerne med våbenmagt havde befriet sig fra den britiske imperialisme. De havde derfor en levende erindring om, hvad det vil sige at være underlagt et tyranni og så våbentilladelsen som et værn mod en ny tyrannisk regering. Så når demokraterne vil afskaffe den, er det i håbet om at få total kontrol med befolkningen.

Selv har de demokratiske ledere og deres allierede i medierne og storkapitalen intet at frygte, da de lever i “gated communities” og er omgivet af svært bevæbnede vagter døgnet rundt.

Spørgsmålet bliver, om regeringerne i republikansk-styrede delstater vil indsætte politi og nationalgarde for at effektuere Kamala Harris’ ordre.

Det kan man næppe tro.

Del artiklen her:
Exit mobile version