USA REGNER MED AT BEKRIGE RUSLAND TIL DEN BITRE ENDE

US-R-U
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse af nedenstående artikel tilsendt af en følger]

Af Karine Bechet-Golovko.

Tonen i USA over for Rusland har ændret sig. Det er i hvert fald bekræftet i dag i New York Times. Denne USA’s krig i Ukraine skal få Rusland til at falde og endelig sikre USA’s magtmonopol, som der aldrig mere må sås tvivl om. Det er den samme krig, som er blevet ført, siden Rusland begyndte at stikke hovedet frem. Så er det sagt.

Formiddagens offentliggørelse i New York Times (NYT) har en endnu mere krigerisk tone end normalt efter Blinkens og Austins besøg i Kiev. Det var faktisk forsvarsministeren Lloyd Austin, der udtalte følgende i Polen:

“Vi ønsker at se Rusland svækket i en sådan grad, at det ikke igen kan begå den slags handlinger, som det har gjort ved at invadere Ukraine”.

Rusland må altså ikke i fremtiden have ret til at reagere, når en militær konflikt opretholdes af USA ved Ruslands grænser, sådan som det har været tilfældet i otte år i Donbass som følge af et statskup i Maïdan og angrebet af Ukraines væbnede styrker mod de russisktalende befolkninger i Øst. Rusland skal ikke i fremtiden være i stand til at reagere, hvis der rettes et militært angreb mod landet.

Vi skal hermed forstå, at Rusland som stat skal forsvinde, hvis man læser mellem linjerne.

Og den skærpede tone nævnes i første sætning af dagens meddelelser i NYT:

“Med en stor ændring i tonen skærpede USA sit budskab i går om krigen i Ukraine og bekræftede, at målet for USA ikke kun var at forpurre den russiske invasion, men også svække Rusland, så det ikke længere kunne udføre en sådan militær aggression nogen steder”.

Den globale verden tillader altså kun ét politisk beslutningscenter med suveræn magt – og kun denne ene magt – til at afgøre, hvilke krige der skal føres, og hvis interesser der skal forsvares. Én verden og én magt og således kun én suveræn stat. Hvis man ser bort fra retorikken om “aggression”, som nemt lader sig bruge til at legitimere militær støtte til denne marionetregering i Kiev, så er det egentlige spørgsmål, som her er i spil, andre staters ret til suverænitet, dvs. andre end USA. Og dette vil ikke blive forhandlet hverken i Tyrkiet eller andre steder. Denne ret skal vindes ved krig, eftersom USA ønsker at vinde sit magtmonopol ved en krig. 

Karine Bechet-Golovko

source: Russie Politics

https://reseauinternational.net/les-etats-unis-assument-de-faire-la-guerre-a-la-russie-et-de-le-faire-jusquau-bout-de-leur-pouvoir/

Del artiklen her: