NewSpeek

USA ER PÅ VEJ TIL TOTALITARISME – DET BØR SAMLE HØJRE- OG VENSTREFLØJEN

NaomiWolf
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået følgende tilsendt]:

USA er hurtigt “på vej ind i en kup-situation, en politistat” som følge af de igangværende økonomiske nedlukninger i forbindelse med coronavirus under “dække af en ægte medicinsk pandemi”. Det burde samle højre og venstrefløjen for at beskytte vores forfatning.

Amerika er ved at blive en “totalitær stat for øjnene af os” under præsident Bidens ledelse, sagde den feministiske forfatter og tidligere rådgiver for Demokraterne Naomi Wolf til “Tucker Carlson Tonight” mandag.

Wolf, der var rådgiver for Bill Clintons genvalgskampagne i 1996, fortalte værten Tucker Carlson, at USA efter hendes mening hurtigt “bevæger sig ind i en kup-situation, en politistat” som følge af Bidens igangværende økonomiske nedlukninger i forbindelse med coronavirus. 

Wolf tilføjede, at hun mener, at ordrerne bliver udvidet uretmæssigt under “dække af en ægte medicinsk pandemi”.

“Det er ikke en partipolitisk ting,” sagde Wolf til Carlson. “Det overskrider alt det, som du og jeg kan være uenige eller enige om. Det bør samle venstre og højrefløjen for at beskytte vores forfatning.” “Staten har nu knust virksomheder, forhindret os i at samles i frie forsamlinger for at dyrke gudstjenester, som det første tillæg foreskriver, invaderer vores kroppe … hvilket er en overtrædelse af det fjerde tillæg, begrænser vores bevægelsesfrihed, giver os bøder i staten New York … overtrædelserne fortsætter og fortsætter,” sagde hun.

TRIN SOM TYRANTERNE TAGER – Trin 10 – ophævelse af retsstatsprincippet, det er der, hvor man begynder at blive en politistat – vi er her, der er ingen vej uden om det.
Den åbenmundede liberale, som tidligere har skrevet en bog, der beskriver de ti trin, som “potentielle tyranner altid tager, når de ønsker at lukke et demokrati”, mener, at USA er på vej mod det, hun kalder “trin 10”.

“Uanset om de er til venstre eller højre, gør de de samme ti ting,” forklarede Wolf, “og nu er vi nået til noget, jeg aldrig troede, jeg ville se i min levetid … det er trin 10, og det er ophævelse af retsstaten, og det er, når man begynder at blive en politistat, og vi er her. Der er ingen vej uden om det.”

TOTALITARISME, FASCISME – Autokratiske tyranner på statsligt og nu på nationalt plan skaber denne form for sammensmeltning af virksomheders magt og regeringsmagt – nødordrer, der simpelthen fratager os vores rettigheder.
Wolf sagde, at hun har interviewet amerikanske borgere med forskellige baggrunde og politiske tilhørsforhold, som er i en tilstand af “chok og rædsel”, da “autokratiske tyranner på statsligt og nu på nationalt plan skaber denne form for sammensmeltning af virksomheders magt og regeringsmagt, som virkelig er karakteristisk for totalisme-fascismen i 20’erne”, sagde hun til Carlson.

“De bruger det til at udstede nødordrer, der simpelthen fratager os vores rettigheder; retten til ejendom, retten til at forsamle sig, retten til at dyrke gudstjenester, alle de rettigheder, som forfatningen garanterer.” Wolf kaldte USA’s overordnede reaktion på coronavirus-pandemien for “fuldstændig uden fortilfælde” og hævdede, at “lockdowns aldrig er blevet foretaget i samfundet, og vi er virkelig ved at blive til en totalitær stat for alles øjne.”

VÅG OP, KÆMP TILBAGE – “Jeg håber virkelig, at vi vågner hurtigt op,” sagde hun, “for historien viser også, at det er et lille vindue, hvor folk kan kæmpe tilbage, før det bliver for farligt at kæmpe tilbage.” 

***

ARTIKELKILDE OG VIDEO – https://www.foxnews.com/media/naomi-wolf-tucker-clinton-adviser-biden-lockdowns

Wolf var rådgiver om kvindesager og budskaber for både Clintons genvalgskampagne og Gores præsidentkampagne i 2000; hun var medstifter af Woodhull Institute for Ethical Leadership og American Freedom Campaign; og hun er administrerende direktør for DailyClout.io, et nyhedssite og en lovgivningsdatabase, hvor hun og hendes team hver uge forklarer amerikansk stats- og forbundslovgivning.

Hvad er de ti trin til fascisme? How Did We Get Here?, Naomi Wolf – https://drnaomiwolf.com/ten-steps-to-fascism-updated/

Del artiklen her:
Exit mobile version