NewSpeek

USA – DEMOKRATERNE RYSTER I BUKSERNE

Democrats
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

For et par dage siden præsenterede Tucker Carlson fra Fox News en bemærkelsesværdig analyse af USA efter Trump. Det USA, som Mogens Lykketoft glæder sig over er blevet normalt.

Det underlige er, at Demokraterne – i stedet for at fejre sejren – er blevet mere ondskabsfulde end nogen sinde. I stedet for at søge en forståelse med deres politiske modstandere og behandle dem som voksne har de indledt en udrensning. Med et pennestrøg er platformen Parler blevet udraderet – ikke fordi Parler har gjort noget kriminelt, men fordi Big Tech ikke kunne kontrollere indholdet. En mand er blevet arresteret for at have gjort grin med Hillary Clinton på Twitter. Han står til 10 års fængsel.

Demokraterne har erklæret krig mod de 74 mio. der stemte på Trump 

Demokraterne har erklæret krig mod de 74 millioner, der stemte på Trump. De er ikke politiske modstandere, men farlige terrorister, der bliver sammenlignet med al-Qaeda. For at forhindre dem i at gå til angreb er kongresbygningen blevet omgivet af pigtråd og beskyttet at tusinder af soldater. I et normalt demokratisk samfund ville en sådan forholdsregel blive betragtet som et tegn på et forestående sammenbrud.

Demokraterne er så bange for republikanerne, at de truer med at smide Trump-tilhængere ud af Kongressen. De signalerer også, at folk, der støttede Trump, ikke skal kunne få offentlig ansættelse.

Hvorfor? Som Tucker Carlson forklarer, har det demokratiske parti intet andet formål end magt. Ingen principper, ingen politik, der skal hjælpe den brede befolkning. Og efter at Trump har forladt Det Hvide Hus, er de mere rædselsslagne, end da han var præsident. De frygter nemlig at stå over for en virkelig og voksende populisme blandt de millioner, der nu skal miste deres arbejde, kastes ud i armod og berøves deres fremtidshåb.

Et land for de superrige står for fald

Et land, hvor alle økonomiens frugter opsamles af de superrige, står for fald. Det indså Donald Trump, og det gør Demokraterne sikkert også. Men da de er storkapitalens redskab, kan og vil de ikke gøre noget ved det.

Som afledningsmanøvre mod det ulmende folkelige oprør forklarer den herskende klasse, at løsningen på problemerne er “mangfoldighed” og identitetspolitik. De opsætsige skal på genopdragelse og lære, at de ikke er amerikanere, men bøsser, lesbiske, sorte, hvide, kvinder, latinoer eller mangekønnede.

Demokraterne har nemlig indset, at nationen er en trussel. Et folk er sværere at regere end et stort antal identiteter, som intet har tilfælles, og som de rige kan spille ud mod hinanden.

Del artiklen her:
Exit mobile version