Unidrain fuldender dit badeværelse med dansk design

unidrain
Del artiklen her:

Unidrain har siden 2003 udviklet en lang række produkter, som du kan implementere i dit badeværelse for at få et stilrent udtryk. Samtidigt har de hele vejen igennem designet deres produkter med øje for funktionalitet. Derfor kan de i dag tilbyde en række forskellige kollektioner af afløb, brusenicher og badeværelsestilbehør, som vil give dig et super stilfuldt og praktisk badeværelse. I denne guide kan du læse om de forskellige indretningsmuligheder, som en løsning fra Unidrain giver dig. For flere detaljer kan du besøge unidrain.dk.

Stilfuld og klassisk bruseniche

Brusenichen er centrum i badeværelset, og ønsker du et smagfuldt badeværelse, bliver du nødt til at overveje, hvad brusenichen skal bidrage til rummet med. Unidrains eksklusive serie fra GlassLine består af elementer, som tilsammen vil udgøre en elegant bruseniche, der er flot uden at gøre for meget opmærksom på sig selv.

Foruden en brusebund og en topstang indeholder GlassLine-serien en brusevæg og en brusedør, som er er seriens bærende elementer. GlassLine-serien er noget helt særligt, fordi den forener funktionalitet og æstetik og dermed skaber en ideel bruseniche. Det praktiske i GlassLine-serien består i, at glasset, der er blevet brugt til brusevæg og brusedør, er nano-behandlet, hvilket reducerer rengøringen til et minimum. Det lækre udtryk skabes af det hærdede glas, som enten er transparent eller semi-matteret, samt af fraværet af synlige skruer og beslag.

Intelligent vandafledning

Et andet sted hvor Unidrain skiller sig ud, er på deres banebrydende afløbsarmaturer. Afløbene fra serierne ClassicLine og HighLine danner grundlaget for virksomheden, og også i disse afløbssystemer er æstetik perfekt integreret i en praktisk og sikker vandafledning.

Alle afløb bygger på en teknologi, som er opfundet og patenteret af Unidrain, nemlig såkaldte vægflanger, som gør det muligt at placere lineære gulvafløb op langs væggen eller sågar i hjørnet af brusenichen uden at risikere fugtskader i de omkringliggende vægge. Dette giver dig langt friere tøjler, når det kommer til at vælge afløb.

Afløbene i ClassicLine serien består af en ramme og en rist. Ristene kan fås i seks forskellige designs, som alle er fremstillet i børstet, rustfrit stål. Dette giver brusenichens indre et stramt og elegant look, som vil smitte af på hele resten af badeværelset.

I HighLine-serien har Unidrain erstattet afløbets rist med et panel. Panelet kan fremstilles i enten frostet glas og stål. I videreudviklingen af HighLine-serien – HighLine Colour – har Unidrain desuden eksperimenteret med paneler i bl.a. kobber, messing og håndpoleret stål. Endelig kan du også gå efter den diskrete Custom model, hvor panelet beklædes med et stykke af de omkringliggende fliser, hvilket får afløbet til at falde i ét med omgivelserne. Du har altså mange muligheder for at præge brusenichen efter din personlige smag.

Skab sammenhæng på badeværelset

En god indretning er en indretning, hvor der er tænkt over sammenhæng mellem de forskellige elementer. Der skal være en rød tråd i indretningen af dit badeværelse, og det opnår du med den prisvindende Reframe-Collection. I denne kollektion har Unidrain udviklet produkter, som tilføjer dit badeværelse det samme eksklusive look, som er at finde i de øvrige serier.

Reframe indeholder badeværelsestilbehør i høj kvalitet fremstillet i rene, minimalistiske linjer. Et eksempel herpå er toiletbørsten, som netop har vundet en pris ved den prestigefyldte designkonkurrence iF DESIGN AWARDS. Toiletbørsten er designet med henblik på hygiejne, men fremstår samtidigt knivskarpt i flere eksklusive farver. 

Ligeledes innovativ er den integrerede sæbehylde og bruseskraber, som i høj grad lever op til Unidrains krav om samspil mellem æstetik og funktionalitet. Det er sådanne detaljer, som vil fuldende det lækre badeværelse, og i samspil med bruseniche og afløb fra Unidrain, vil Reframe Collection give dig et indbydende, eksklusivt og meget praktisk badeværelse.

Sponsoreret indhold

Del artiklen her: