NewSpeek

UKRAINE IGEN-IGEN-IGEN

UkraineMap
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links, der yderligere føjer facetter til krigen i Ukraine.  Med interessante udsagn såsom, at USA støtter begge sider i krigen. 

Jüri Lina om situationen i Ukrainas nu – del 1 i Swebbtv Omvärldsanalys 20 – Swebbtv

I den första delen av två samtalar Mikael Willgert med Jüri Lina som är historiker, författare och filmskapare om Ukraina. 

Jüri som är född i Estland har under sin barndom växt upp i det sovjetiska systemet. I detta program ger Jüri sin syn på vad som händer i Ukraina. 

I nästa program får vi höra lite mer historiskt om vad som har lett fram till dagens Ukraina.

Jüri Lina om situationen i Ukrainas historiskt – del 2 i Swebbtv Omvärldsanalys 20 – Swebbtv

I denna andra del fortsätter samtalet mellan Mikael Willgert och Jüri Lina om Ukrainas historia. 

År 1921 gav Lenin order om att alla livsmedel skulle avlägsnas från Ukraina. Genom detta hopades Lenin kunna knäcka det ukrainska motstånd som fanns mot bolsjevismen. Det uppstod en fruktansvärd svält som varade till 1923. 

Jüri berättar om holodomormuseet som finns i Kiev i Ukraina. Där kan man läsa citat från Lenin som finns inristade på stenplattor på marken. Det förekommer att man försöker förklara bort massvälten under holodomor som att den inte var planerad, men Jüri menar att genom att studera vad Lenin faktiskt skrev så står det helt utan tvivel att svälten av ukrainarna var planerad.

Om Zelenskys besøg i USA

Zelensky Comes to U.S. After Banning Orthodox Church – Videos – sovren.media

Zelensky arrives in U.S. to ask Congress for 45 Billion dollars in additional aid, only days after he moves to ban the Ukrainian Orthodox Church. 

So why are some still claiming he is a Defender of Freedom?    

 

What is the Real Reason Behind Zelensky’s Visit?   The LaRouche Organization    

*** 

Scott Ritter 

Ukraine – Will More Weapons Ever be Enough? Scott Ritter -Judge Napolitano    

Fra ca. 17 min 

***

Vestlige medier hvidvasker ekstremisme i Ukraine 

Western Media Whitewashing Extremism in Ukraine    

“Forbes has published an article attempting to dismiss concerns over extremism among the ranks of Ukraine’s armed forces as Russian propaganda, but admits that it had been a problem that Ukraine has since “fixed.” 

Unfortunately, a screenshot included in the article is from a video that proves exactly the opposite – that extremism in Ukraine’s armed forces is worse than ever and openly benefiting from Western weapons and equipment flooding the country.”

*** 

Har Norge også drevet et dobbeltspil i Ukraine?   

Har Norge også drevet et dobbeltspill i Ukraina? | steigan.no

Norske militære samarbeider tett med den nazistiske Azov-brigaden i Ukraina. Faksimile fra Azov-brigadens nettsider

*** 

Hvordan Verdensbanken og IMF planlægger at ’demontere’ den ukrainske økonomi    

How World Bank & IMF Plan to “Dismantle” Ukrainian Economy – YouTube

“Det vi ser i dag er at NATO overhodet ikke er interessert i forhandlinger eller å bruke Sikkerhetsrådet til å få slutt på krigen. Norge som har setet i Sikkerhetsrådet fram til nyttår 2022 har valgt å ikke bruke det. Det er vel et godt nok bevis på at det var krig og ikke fred Norge og andre ønsker i Ukraina.”

”Europa i fritt fall”

Man kan si det så sterkt at det vi er vitne til i dag er en villet politikk fra vestmaktene. Godt hjulpet en Angela Merkel som har vært en sentral politiker i 16 år. Som har formet den europeiske politikken. Som har ført til ødeleggelsen av Europa. En fordumming av europeisk politikk og derav utklekking av en generasjon europeiske politikere som ikke evner å se egen befolkning. Som selger Europa til spottpris.”

Massive offensiver af russerne for at bringe Ukraine til ophør 

Massive Offensives by the Russians to Terminate Ukraine   

Del artiklen her:
Exit mobile version