NewSpeek

UKRAINE – BLANDT ANDET I SCOTT RITTER-PERSPEKTIV

ScottRitter
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger bringer NewSpeek nogle opdateringer på Ukraine-krigen, hvor bl.a. Scott Ritter har været en af de analytikere, vi har valgt at lytte til.   

Som introduktion til nedenstående videoer og artikler skriver følgeren bl.a.:

”Scott Ritter har lagt et ihærdigt arbejde i at afsløre Zelensky som ”agent”.

Har man kun tid (og/eller lyst) til at se den ene video, vil jeg anbefale del 2.

Scott Ritter virker meget opsat på at få ram på Zelensky, og denne er da bestemt heller ikke nogen god dreng. Er han imidlertid pga. naivitet, uvidenhed og udsigt til stor rigdom blevet viklet ind i et skæbnesvangert spil i gennem flere år iscenesat af USA(CIA)/NATO?

Alt er tragisk. Han har stået i spidsen for et land, der nu ødelægges totalt, og derefter kommer gribbene (Blackrock m.fl.). Resten af Europa risikerer at gå samme vej pga., mangel på tilstrækkelig energiforsyning og fødevarer og GÆLD.

Ritter fortæller, hvordan Ukraine stort set allerede er solgt, og at meget af den hjælp, landet har fået, skal betales tilbage…..

Hør om de ti pligter, som Agent Z. er /har været bundet op på. Og som bekendt er det nu officielt, at kriteriet for, at Ukraine kan optages i Nato, er, at landet vinder krigen og erobrer det tabte tilbage. Som det også kan læses i de første linjer i artiklen:

”NATO forsvarer ikke Ukraina ”…..

Præsident Putins mission om at afnazificere Ukraine var ikke ”bare ”noget, han fandt på.”  (følgercitat slut)

Tidigare vapeninspektör: Zelensky är en västagent rekryterad av brittiska MI6 och NATO – NewsVoice            

Scott Ritter som tidigare var en amerikansk underrättelsetjänstagent under Irakkriget och därefter vapeninspektör från FN uppger att Volodomyr Zelensky är en agent rekryterad av den brittiska underrättelsetjänsten MI6.

MI6:s målsättning från börjar var att placera Zelensky som president i Ukraina och att bearbetandet av hans karaktär började redan när Zelensky var skådespelare.                                                                                                                   

Det avslöjar Ritter i sin analys med titeln: “Agent Zelensky” – Del 1

Michael Springmann, tidigare tjänsteman vi US State Department, säger att Zelensky är produkten av särskild operation iscensatt av USA och NATO.

En Scott Ritter-undersøgelse: Agent Zelensky – Del 2

https://rumble.com/v30ofk4-a-scott-ritter-investigation-agent-zelensky-part-2.html   

”I efterretningsbranchen får hver agent tildelt opgaver af hans eller hendes handlere. I tilfældet med agent Zelensky, har jeg identificeret ti forpligtelser, der definerer hans forhold til hans udenlandske efterretningsmestre. Når du har undersøgt hver af disse, bliver det klart, hvorfor komikeren Zelenskij sagde én ting, og præsident Zelenskij gjorde en anden.

Hvad er de sande årsager bag den nuværende situation i Ukraine i dag?

Hvilken slags operation har CIA kørt i Ukraine i løbet af mange år?

Du finder svarene på disse og andre spørgsmål i del 2 af min undersøgende dokumentarfilm, “Agent Zelensky.”

***

NATO forsvarer ikke Ukraine – de dolker landet i ryggen 

Nato isn’t defending Ukraine. It’s stabbing it in the back | Middle East Eye

Nato forsvarer ikke Ukraina – de dolker landet i ryggen – steigan.no   

NATO-toppmøtet i Litauen denne uka tjente bare til å understreke vestlige lederes fullstendige hykleri i å fortsette sin stedfortrederkrig i Ukraina, for å «svekke» Russland og velte landets president Vladimir Putin.

Både USA og Tyskland hadde før toppmøtet gjort det klart at de ville  blokkere Ukrainas opptak i Nato, så lenge landet er midt i en krig med Russland. Den beskjeden ble formelt kunngjort av Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tirsdag. Ukrainas president Volodymyr Zelensky, sa at Nato hadde truffet en «absurd» beslutning og demonstrerte «svakhet». Den britiske forsvarsministeren Ben Wallace kastet ikke bort tiden og irettesatte ham for mangel på «takknemlighet».”

”Det var tross alt Nato som valgte å flørte åpent med Ukraina fra 2008 og fremover, og lovte landet fremtidig medlemskap, med et utilslørt håp om at alliansen en dag ville være i stand til å truende vise sine militære muskler på Russlands dørstokk.

Det var Storbritannia som grep inn uker etter Russlands invasjon i februar 2022, antagelig på Washingtons ordre, for å stanse forhandlingene mellom Kiev og Moskva, samtaler som kunne ha avsluttet krigen på et tidlig stadium, før Russland begynte å ta territorier i Øst-Ukraina

***

Ukraines forsvarsminister Oleksiy Danilov udtaler sig på Twitter   

Oleksiy Danilov on Twitter: “At this stage of active hostilities, Ukraine’s Defense Forces are fulfilling the number one task – the maximum destruction of manpower, equipment, fuel depots, military vehicles, command posts, artillery and air defense forces of the russian army. The last few days have been…” / Twitter

***

The Western Media Is Whitewashing the Azov Battalion

Vestlige medier hvitvasker Azov-bataljonen – steigan.no  

Før Russland invaderte Ukraina, var disse krigerne nynazister. Det er de fortsatt.

Den jødiske forfatteren Lev Golinkin som kom som barneflyktning fra Øst-Ukraina i 1990 avslører hvordan vestlige medier hvitvasker nazistene i Ukraina, nazister som de inntil nylig avslørte som det der er, nemlig nazister.

Som det går fram av artikkelen er Golinkin motstander av Russland invasjon i Ukraina, og han er også en kritiker av Vladimir Putin. Men i motsetning til vestlige medier og politikere synes han ikke det er noen grunn til å omfavne nynazismen.

Lev Golinkin har også dokumentert den omfattende nazisfiseringa av offentlige områder i Ukraina i form av monumenter og minnesteder over nazikollaboratører: Om nazimonumenter i Ukraina.

RED.”

***

Storbritannia skjulte ukrainske nazioffiserer etter krigen – steigan.no 

”Den stort sett ukjente historien om de første ukrainske flyktningene i Storbritannia – offiserer fra en hel SS-divisjon som hovedsakelig besto av ukrainere som ankom i 1947, med mange som senere emigrerte til Canada – den 14. SS Galizien-divisjonen. Hvorfor tillot den britiske regjeringa dem å bosette seg, og hvorfor regnes de i dag som nasjonale helter i Ukraina?”

***

https://unherd.com/2023/07/the-capitalists-are-circling-over-ukraine/?tl_inbound=1&tl_groups%5B0%5D=18743&tl_period_type=3&mc_cid=88990750de&mc_eid=3e8fbd0b18

Kapitalistene sirkler over Ukraina – steigan.no      

I januar i år beskrev Zelenskyy amerikansk virksomhet, da han henvendte seg til deltakerne på møtet til National Association of State Chambers, som «lokomotivet som igjen vil presse frem global økonomisk vekst».

Ingen ville klandre Zelenskyy for å velge den minste av to onder her: Vestlige banker fremfor russiske stridsvogner.

Likevel gjenstår det dystre faktum at selv om nasjonen hans lykkes i å oppheve den russiske invasjonen, er fremtiden for Ukraina ikke nødvendigvis en av suverenitet og selvbestemmelse, men mest sannsynlig en underkastelse under vestlig kapital og økonomisk styring.”

***

Lidt yderligere perspektivering

https://news.antiwar.com/2023/07/13/report-us-almost-scaled-back-nato-language-for-ukraine-over-zelensky-tweet/     

Rapport: USA nedskalerte nesten NATOs kommuniké om Ukraina etter Zelensky-tweet – steigan.no  

”Kilder fortalte The Post at den amerikanske delegasjonen var «rasende» over Zelenskys tweet. NATO-tjenestemenn holdt uformelle samtaler for å bestemme hvordan de skulle svare på den ukrainske lederens kritikk. Ifølge europeiske tjenestemenn ønsket USA å kvitte seg helt med linjen om Ukrainas fremtidige invitasjon.”

”Uenigheten fremhevet splittelsene innen NATO og mellom USA og Ukraina, mens alliansen prøvde å vise enhet. Dagen etter sa den britiske forsvarsministeren Ben Wallace at Ukraina burde vise mer takknemlighet for de titalls milliarder i militærhjelp de har mottatt fra sine vestlige støttespillere.”

Del artiklen her:
Exit mobile version